Σκουρλέτης για Τσίπρα: «Αυτή η συζήτηση θα έπρεπε να έχει γίνει μετά το 2019»

Τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα κλήθηκε να σχολιάσει ο Πάνος Σκουρλέτης ο οποίος μιλώντας στο OPEN είπε πως αν τον είχε μπροστά του θα του έλεγε «στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα».

Το στέλεχος της Νέας Αριστεράς είπε πως «καταρχάς αυτή η συζήτηση θα έπρεπε να έχει γίνει μετά το 2019. Αυτή τη στιγμή αποκτά ιστορική αξία, αλλά ξέρετε στην πολιτική το momentum έχει τεράστια σημασία. Όφειλε αν ο ίδιος πίστευε αυτά – και εγώ θεωρώ ότι συνέβαλαν οι χειρισμοί σε αυτά τα δύο θέματα στο αποτέλεσμα της ήττας το 2019- να ανοίξουμε μία συζήτηση ειλικρινή, αυτοκριτική μπροστά στον ελληνικό λαό. Η ειλικρίνεια για την Αριστερά είναι μονόδρομος».

propoli

Σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες δήλωσε ότι «είχαμε μια κατάσταση πειρατικού τοπίου, άρα υπήρχε πραγματικά πρόβλημα. Οι χειρισμοί τελικά πρέπει να διδάσκονται ενώ υπάρχει ένα πραγματικό ζήτημα που πρέπει να λύσεις και οι λάθος χειρισμοί σε οδηγούν τελικά στο να απολογείσαι. Ήταν αυθαίρετος ο ισχυρισμός ότι έπρεπε να υπάρχουν 4 τηλεοπτικές άδειες όταν λειτουργούσαν ήδη 6 σταθμοί».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «το δε, σκάνδαλο της Novartis ήταν ένα υπαρκτό σκάνδαλο. Δεν αφορά μόνο στην Ελλάδα. Η ίδια η αμερικανική πλευρά το παραδέχτηκε και πάλι οι χειρισμοί οδήγησαν στο να απολογούμαστε».

Δείτε επίσης: Σκουρλέτης: Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα λαϊκίστικο κεντροδεξιό μόρφωμα

Loading