Σκουρλέτης: «Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να κάνει μια δήλωση μέχρι την Κυριακή»

Ο πρώην βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασε και την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη.

Λίγες ώρες πριν τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ο Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στο OPEN είπε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας έχει ηθική και πολιτική υποχρέωση να βγει μέχρι την Κυριακή και να κάνει μια δήλωση».

propoli

Ο κ. Σκουρλέτης μάλιστα είπε ότι είναι «εντελώς λάθος» η αυθημερόν εγγραφή μελών στο κόμμα για να ψηφίσουν, υπογραμμίζοντας ότι αυτό «υπονομεύει την ίδια την εσωτερική λειτουργία ενός κόμματος».

Παράλληλα ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είπε ότι «δεν μπορεί να βγαίνει ο κ. Κασσελάκης στο Συνέδριο και να εργαλειοποιεί τον Τσίπρα».

Όπως τόνισε, «ο Αλέξης Τσίπρας έχει ηθική και πολιτική υποχρέωση να βγει μέχρι την Κυριακή και να κάνει μια δήλωση».

Ο κ. Σκουρλέτης εξέφρασε την άποψή του για τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας ότι στερείται πολιτικής πρότασης.

«Αισθάνεται ανασφάλεια σε μια τέτοια συζήτηση. Η όλη παρουσία του αυτόν τον μήνα στερείται από κάποιες σαφείς προγραμματικές θέσεις. Έχουμε δει καλοστημένα βίντεο, πολλή επικοινωνία αλλά ο υποψήφιος έχει δώσει μόνο μία ζωντανή συνέντευξη», τόνισε ο ίδιος.

Σχετικά με την Έφη Αχτσιόγλου, όπως είπε η χθεσινή της παρέμβαση ήταν εύστοχη.

«Με θλίψη λέω πως περισσεύουν τα fake news και η τοξικότητα στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, όχι στις επίσημες τοποθετήσεις, και λείπει ο ουσιαστικός διάλογος. Κι ασφαλώς είναι υποκινούμενη η τοξικότητα, από εσωτερικούς αντιπάλους και Μέσα» τόνισε.

Δείτε επίσης: Ξέσπασε πόλεμος και στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ: Στο πλευρό της Αχτσιόγλου η ΕφΣυν – Κλίνει προς Κασσελάκη το Documento

Loading