Σοφιανός: Το κρίσιμο ζητούμενο είναι πόσο δυνατός θα βγει ο λαός να αγωνίζεται, να αναχαιτίζει, να αποσπά κατακτήσεις

«Το κρίσιμο ζητούμενο από τις επερχόμενες εκλογές, είναι πόσο ισχυρή θα είναι η δυνατότητα του λαού, να αγωνιστεί, να αναχαιτίσει, να αποσπάσει μέτρα και κατακτήσεις, απέναντι στην αντιλαϊκή κυβέρνηση που θα βγει από τις κάλπες και το κρίσιμο μέγεθος είναι η δύναμη του ΚΚΕ» τόνισε, ο Νίκος Σοφιανός στον ρ/σ «Real FM».

Είπε ότι «στο δρόμο προς τις κάλπες, το ΚΚΕ θα επιμείνει στις συνέπειες που έχει μια πολιτική που έχει συνέχειες καθώς πάνω στο νομοθετικό πλαίσιο της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έχτισε η ΝΔ το δικό της αντιδραστικό πλαίσιο, μια πολιτική που πλήττει βίαια την καθημερινότητά μας».

«Πρέπει να δοθεί μάχη στη καθημερινότητα, στο δρόμο και φυσικά στην κάλπη» ανέφερε χαρακτηριστικά. Υπογράμμισε ότι η συζήτηση στη Βουλή, επιβεβαίωσε «την προσπάθεια της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ να καλύψουν το γεγονός ότι μεγαλώνει στο λαό η άποψη «κανένας από τους δυο» που αποτυπώνεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις και δείχνει ότι ένα σημαντικό κομμάτι αυτού που αποκαλούμε «κοινή γνώμη» δεν ξεχνά την κυβέρνηση Μητσοτάκη, δεν ξεχνά την κυβέρνηση Τσίπρα καθώς και ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά στα μεγάλα και σοβαρά ζητήματα».

Επισήμανε ότι η αντιπαράθεση για τις υποκλοπές, έγινε θεωρώντας «ως δεδομένο το απαράδεκτο θεσμικό πλαίσιο που δίνει την δυνατότητα ο καθένας να παρακολουθείται στο όνομα της «εθνικής ασφάλειας, ένα πλαίσιο που το έχουν από κοινού ψηφίσει».

Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης παίρνει πίσω το ΠΔ για τους καλλιτέχνες, προδίδοντας τον προεκλογικό πανικό του»

Loading