(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Σπόντες Πολάκη σε Τσακαλώτο: «Θολούρες, δηθενιές και υποτιθέμενη “αστική αυτοπεποίθηση”»

Φωτιές άναψε μια ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο facebook καθώς φέρεται να συνδέεται με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Ευκλείδη Τσακαλώτου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Πολάκης στην ανάρτησή του αναφέρει τα εξής:

propoli

Είδα αυτό και συγκινήθηκα. Γιατί αυτά μετράνε πιο πολύ απ’ όλα. Να αλλάζεις τη ζωή των σκληρά εργαζομένων, των από κάτω, προς το καλύτερο.

Με απόφαση ,επιμονή και σύγκρουση με τη διαπλοκή. Να σου ρίχνει το ΣΤΕ τον πρώτο νόμο και να ΞΑΝΑΝΟΜΟΘΕΤΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ και να φεύγουν οι εργολάβοι από 77 νοσοκομεία! Όχι με θολούρες, με δηθενιές και υποτιθέμενη «αστική αυτοπεποίθηση».

Το κλείσιμο της ανάρτησης με τις λέξεις «αστική αυτοπεποίθηση» παραπέμπει σε παλιότερες δηλώσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου, καθώς την διατύπωση αυτή την είχε χρησιμοποιήσει σε συνέντευξη που είχε δώσει τον Φεβρουάριο του 2022.

Εκεί μεταξύ άλλων είχε υποστηρίξει πως «δεν σημαίνει ότι είμαι καλύτερος άνθρωπος, αλλά όταν έχεις πάει σε ένα σχολείο που ιδρύθηκε το 1500, σε ένα κολλέγιο της Οξφόρδης (Queens College Oxford) που ιδρύθηκε τo 1341, δεν έχεις ανασφάλεια. Έχεις μια αστική αυτοπεποίθηση».

Ο Παύλος Πολάκης δεν έχει κάνει ακόμη γνωστές τις προθέσεις του για το αν θα κατέβει για υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε επίσης: Επιστολή Οικονόμου σε Μαρινάκη: «Βασικός μας στόχος είναι η προστασία του επαγγελματικού αθλητισμού από την κάθε μορφή χειραγώγησης»

Loading