Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ: Γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο με μια φωτογραφία τους στα χιόνια

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ γιόρτασαν τον Αγιο Βαλεντίνο με μια φωτογραφία

Ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε μία φωτογραφία που είναι οι δυο τους ξαπλωμένοι στα χιόνια, γράφοντας “Forever & Always” και το story έκανε repost και ο Στέφανος Κασσελάκης.

propoli

Με μια τρυφερή φωτογραφία τους στα χιόνια, Τάιλερ Μακμπέθ και Στέφανος Κασσελάκης γιορτάζουν τον έρωτά τους, με αφορμή τη σημερινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου -γιορτή των απανταχού ερωτευμένων.

«Forever & Always» είναι η λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτηση του Τάιλερ Μακμπέθ, σε στόρι που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αναδημοσίευσε σε δική του ιστορία στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Με αυτό τον τρυφερό τρόπο, Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ, σύντροφοι στη ζωή και σύζυγοι από τον Οκτώβριο του 2023, μετά τον πολιτικό τους γάμο στη Νέα Υόρκη, διατρανώνουν την αγάπη τους, την ώρα που οι… αναταράξεις στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με πρωταγωνιστή τον πρόεδρό της, συνεχίζονται, τόσο για τις διεργασίες εντός της Κουμουνδούρου όσο και για την στάση της παράταξης στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Δείτε επίσης: Η ώρα του ξεκαθαρίσματος στη ΝΔ με πρόσχημα τα ομόφυλα ζευγάρια

Loading