Στέλιος Πέτσας: «Υποκριτική η στάση Ανδρουλάκη να αρνείται την ενημέρωσή του»

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών επέκρινε την στάση του Νίκου Ανδρουλάκη που αρνείται να να ενημερωθεί χαρακτηρίζοντας την υποκριτική

Ο Κ. Πέτσας είπε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» σχετικά με το εάν θα ξεκαθαρίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης αν ο κ. Ανδρουλάκης αποτελεί εθνικό κίνδυνο για την χώρα απάντησε ότι αυτό που έχει πει ο πρωθυπουργός είναι ότι επειδή υπάρχει ένα συγκεκριμένο ζήτημα που έχει να κάνει με το γεγονός της μη ενημέρωσή του, είναι ένα άλλο πολιτικό θέμα.

propoli

Όσον αφορά την ενημέρωση του κόσμου για το λόγο παρακολούθησης και των επισυνδέσεων στο κινητό του Νίκου Ανδρουλάκη, ανέφερε: «Το ισχύον θεσμικό πλαίσιο έχει μία σειρά από διαβαθμίσεις. Αυτό που πρέπει να μάθει ο κάθε ένας από εμάς, σαν πολίτης που έχει δικαίωμα να γνωρίζει, είναι εάν υπήρχε η νόμιμη διαδικασία για να λειτουργήσουν τα θεσμικά αντίβαρα».

Ως προς την συνταγματικότητα της παρακολούθησης δήλωσε ότι «εκ προοιμίου κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου» και σημείωσε ότι για τον κ. Ανδρουλάκη σκοπός του είναι να παρατείνει το συμβάν αυτό επικοινωνιακά, να δημιουργήσει μία ένταση γύρω από το όνομά του και να θυματοποιηθεί.

«Η κυβέρνηση θα στηρίζει τους πολίτες όσο διαρκεί η κρίση»


Σχετικά με τη διαμόρφωση και την εξέλιξη του τιμοκαταλόγου στο ζήτημα της ενέργειας δήλωσε: «Αυτό που κάνει η κυβέρνηση, βραχυπρόθεσμα μέχρι να παρθεί μία απόφαση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι να παίρνει μέτρα, προκειμένου να ανακουφίζει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις».

Τέλος για το αν θα συμβούν διακοπές ρεύματος στην χώρα μας ανέφερε: «Ευτυχώς, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στην Ελλάδα, ζητήματα επάρκειας και ανεφοδιασμού δεν διαφαίνονται».

Δείτε επίσης: Δένδιας: «Αυτά τα τρία χρόνια ζούμε μια συνεχή κρίση με την Τουρκία»

Loading