Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη εναντίον της Έλενας Ακρίτα

Αφορμή η χθεσινή ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, κατά την οποία μεταξύ άλλων έγραφε πως «το λάθος του Τάιλερ είναι ότι δεν γεννήθηκε Μαρέβα».

Ειδικότερα, στις απαραίτητες νομικές ενέργειες «κατά το αστικό και ποινικό δίκαιο» θα κινηθεί, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, σύζυγος του πρωθυπουργού σχετικά με «συκοφαντική ανάρτηση», της Έλενας Ακρίτα.

propoli

Παράλληλα, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να αποδεχθεί την άρση της ασυλίας της βουλευτή Επικρατείας του κόμματος.

«Σε συνέχεια της χθεσινής συκοφαντικής ανάρτησης της Βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενας Ακρίτα, το περιεχόμενο της οποίας επανέλαβε και σήμερα, η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα προβεί στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα στις απαραίτητες νομικές ενέργειες κατά το αστικό και ποινικό δίκαιο, με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας και της προσωπικότητάς της.

Θεωρούμε αυτονόητο πως το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδεχθεί την άρση της ασυλίας της κυρίας Ακρίτα, προκειμένου να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς της».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την ανάρτηση που είχε κάνει η Έλενα Ακρίτα:

Δείτε επίσης: Κολωνός: Ισόβια και 41 χρόνια στον Ηλία Μίχο – Εκτός φυλακής η μητέρα της 12χρονης

Loading