Στη Ροδόπη Μπακογιάννη και Χαρδαλιάς: «Η ΝΔ έχει αποδείξει στην πράξη το ενδιαφέρον της για τη μειονότητα»

Με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συναντήθηκαν Ντόρα Μπακογιάννη και Νίκος Χαρδαλιάς.

Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα της Ροδόπης πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΝΔ με επικεφαλής την υποψήφια βουλευτή Χανίων και πρόεδρο της Διακομματικής Επιτροπής της Θράκης κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, συνοδευόμενη από τον συντονιστή εκλογικού αγώνα, πρώην υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Χαρδαλιά.

propoli
klimakio_nd__3_

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας η κ. Μπακογιάννη και ο κ. Χαρδαλιάς συνοδευόμενοι από τους πολιτευτές του νομού αλλά και μέλη της ΔΕΕΠ και των ΔΗΜΤΟ, επισκέφθηκαν τα χωριά του ορεινού όγκου, και συγκεκριμένα τη Βυρσίνη, τη Μυρτίσκη και την Οργάνη όπου και συναντήθηκαν με κατοίκους και επικοινώνησαν τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Αμέσως μετά πραγματοποίησαν συνάντηση με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Χρήστο Μέτιο και τους αντιπεριφερειάρχες Ροδόπης και Ξάνθης, στην πόλη της Κομοτηνής, επισκέφθηκαν το Λαογραφικό Μουσείο Ξυλαγανής ενώ συνομίλησαν με κατοίκους και επαγγελματίες των γύρω χωριών σε μία ανοιχτή συγκέντρωση, όπου αναδείχθηκαν οι ιδιαιτερότητες της περιοχής αλλά και οι αναπτυξιακές της δυνατότητες.

klimakio_nd__5_

Στις δηλώσεις της αμέσως μετά το τέλος των επισκέψεων η κ. Μπακογιάννη τόνισε: «Η Νέα Δημοκρατία έχει αποδείξει στην πράξη το ενδιαφέρον της για τη μειονότητα. Έχει αποδείξει στην πράξη ότι αυτά που υπόσχεται τα κάνει. Επιδιώκουμε τη σύγκριση με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον τρόπο με τον οποίο είχε μεταχειριστεί τη μειονότητα, όταν ήταν κυβέρνηση. Πράγματι η μειονότητα έχει ανάγκες και είμαστε αποφασισμένοι, το έχουμε αποδείξει άλλωστε, να δουλέψουμε στην κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων και της στήριξης της μειονότητας. Η ψήφος στη ΝΔ από την μειονότητα θα είναι πολύ δυνατό μήνυμα για τη δουλειά που έχει γίνει και για αυτή που έχει δρομολογηθεί. Σκοπός μας οι νέοι και οι νέες, οι επόμενες γενιές να σταθούν σταθερά στα πόδια τους ως Έλληνες Ευρωπαίοι πολίτες».

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη – Μητσοτάκης από Ωραιόκαστρο: «Μόνο η ΝΔ μπορεί να πάει μπροστά την χώρα» (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Loading