Στη Θεσσαλονίκη και στο Ιπποκράτειο ο Π. Χρηστίδης – Συνομίλησε με τον διοικητή και εργαζόμενους (pics&vids)

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής – Τι δήλωσε αποκλειστικά στο politic.gr.

Ρεπορτάζ: Ντιέγκο Σάες Παπαχρήστου

Ο Παυλος Χρηστίδης βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Γ.Ν.Θ Ιπποκράτειο, όπου συνομίλησε, με τους νοσηλευτές, τους γιατρούς, το διοικητικό προσωπικό αλλά και την διοίκηση του νοσοκομείου.

«Είναι σήμερα πολύ σημαντικό να δούμε το επόμενο διάστημα πραγματικές πολιτικές, οι οποίες στηρίζουν τους ανθρώπους του Εθνικού Συστήματος Υγείας, δίνουν επιτέλους βαρέα και ανθυγιεινά στους νοσηλευτές και στηρίζουν τους γιατρούς, οι οποίοι δύο χρόνια τώρα ζουν στο κόκκινο», ανέφερε στο politic ο κ. Χρηστίδης.

Σχετικά με τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας πρόσθεσε: «Έχουν κρατήσει στην πλάτη τους όλη αυτή την κρίση τα τελευταία δύο χρόνια και νομίζω πως έμπρακτα πρέπει αυτό να το ανταποδώσουμε. Όχι απλά με χειροκροτήματα αλλά και με πραγματικές πολιτικές».

Ο κ. Χρηστίδης συζήτησε και με τον διοικητή του Ιπποκράτειου, Νίκο Αντωνάκη, αλλά και εκπροσώπους των εργαζομένων σχετικά με τις δυσκολίες της πανδημίας και την λειτουργία του νοσοκομείου. Εκπρόσωπος των εργαζομένων ανέφερε στον κ. Χρηστίδη ότι οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου έμαθαν από τα χρόνια της οικονομικής κρίσης “πως η ισχύς εν τη ενώσει βρίσκεται”, κάτι που τους έχει βοηθήσει αρκετά να αντιμετωπίσουν αυτή την πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση.

Δείτε τι δήλωσε αποκλειστικά στην politic o υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Π. Χρηστίδης:

Δείτε επίσης: Στη Θεσσαλονίκη από σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας