Στην Αλεξανδρούπολη θα βρίσκεται αύριο, Τρίτη ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Αλεξανδρούπολη αύριο, Τρίτη. Στις 09:30 ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το εργοτάξιο για την κατασκευή της ανατολικής περιφερειακής οδού της Αλεξανδρούπολης και των συνδέσεων με το λιμάνι της πόλης και την Εγνατία Οδό.
Στις 10:00 θα παραστεί και θα μιλήσει στα εγκαίνια της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων Αλεξανδρούπολης και στις 11:00 θα παραστεί στα εγκαίνια του νέου Γηροκομείου της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης.
Στις 12:30\θα μιλήσει στην εκδήλωση για την επίσημη έναρξη υλοποίησης του πλωτού τερματικού σταθμού αποθήκευσης και αεριοποίησης LNG (FSRU) ανοιχτά της Αλεξανδρούπολης. Στις 14:00 θα παραθέσει γεύμα στους ξένους ηγέτες που θα παραστούν στην εκδήλωση για τον σταθμό FSRU.
Δείτε επίσης: Αλέξης Τσίπρας: Στην Ηλεία αύριο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
- Πρωτοποριακή πρωτοβουλία της ΠΟΕΣΥ: Παρουσίαση Κώδικα Δεοντολογίας για την Τεχνητή Νοημοσύνη στα ΜΜΕ
- Χανιά: Εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας εμπορίας ανθρώπων και οι μέθοδοι εκμετάλλευσης των θυμάτων
- Φεστιβάλ 150ης Επετείου ACG: Μια τριήμερη γιορτή για τα 150 χρόνια του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος στην πανεπιστημιούπολη της Αγίας Παρασκευής
- Αποκαλύψεις από την Τουρκία για τον Σορτς: Οι μνηστήρες και η υψηλότερη προσφορά
- Επτά άτομα προσαγωγή και μια σύλληψη μετά την επίθεση στη Νομική Σχολή