Τι έγραψε στο Facebook ο Δήμαρχος
Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό ότι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στα Ιωάννινα είχε προτείνει τον Παύλο Μαρινάκη να είναι ο νέος γραμματέας του κόμματος.
Η πρόταση αυτή του κ. Μητσοτάκη βρίσκει σύμφωνο και τον Δήμαρχο Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκά ο οποίος υποστήριξε την υποψηφιότητά του.
Αναλυτικά τα όσα έγραψε:
«Με τον Παύλο μας συνδέουν πολλά. Η δικηγορία, η Νομική Κομοτηνής, η κοινή μας θέληση για ένα καλύτερο αύριο για όλους. Με πολύ μεγάλη χαρά, υπέγραψα την υποψηφιότητά του για τη θέση του νέου Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας».
Δείτε επίσης: Εισαγγελική έρευνα για κρούσματα σε γηροκομείο: Κατέληξε 62χρονος πλήρως εμβολιασμένος και με τις τρεις δόσεις
- Σεισμός 6,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στις Νήσους Κερμαντέκ στον Ειρηνικό Ωκεανό
- Συρία: Τρεις νεκροί Σύροι στρατιώτες σε ισραηλινά χτυπήματα
- Πρωταθλήτρια νεανίδων Ευρώπης η Λιθουανία
- Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ταύρου
- Κρήτη: Σωτήρια παρέμβαση ναυαγωσωστών για νεαρό ζευγάρι στα Μάλια