Στο Ηράκλειο για τα εγκαίνια μεγάλου Data center ο Άδωνις Γεωργιάδης

Πρόκειται για το πρώτο Data Center που δημιουργεί η εταιρία στην Κρήτη, ενισχύοντας το ρόλο της ως κόμβου συνδεσιμότητας στην Ελλάδα και στη Μεσόγειο

Στο Ηράκλειο βρίσκεται σήμερα (21/11), ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος θα παραστεί στα εγκαίνια του Data Center της εταιρίας Lamda Hellix, στη Βιομηχανική Περιοχή.

Πρόκειται για το πρώτο Data Center που δημιουργεί η εταιρία στην Κρήτη, ενισχύοντας το ρόλο της ως κόμβου συνδεσιμότητας στην Ελλάδα και στη Μεσόγειο. Η εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης εταιρία εγκαθιστά στη ΒΙΠΕ ένα σύγχρονο Data Center, το οποίο θα λειτουργεί ως κόμβος διασύνδεσης για διηπειρωτικά και περιφερειακά υποθαλάσσια καλώδια, που θα καταλήγουν μελλοντικά στην Κρήτη.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 11.30 το πρωί. Προηγουμένως, ο κ. Γεωργιάδης θα επισκεφθεί τα Πλαστικά Κρήτης και αμέσως μετά τα εγκαίνια θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο.

Δείτε επίσης: Άδ. Γεωργιάδης: Μπορούμε, η Ελλάδα από τη μία πλευρά και το βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας από την άλλη, να γίνουμε ένας διασυνδεδεμένος ψηφιακός κόμβος

Loading