Στη Βρετανία βρίσκεται σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών όπου θα έχει συνάντηση με την ομόλογο του Ελίζαμπεθ Μέρι Τρας και με την υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδια για την Ευρώπη και την Αμερικανική Ήπειρο Γουέντι Μόρτον
Οι συναντήσεις έχουν ως στόχο την ενδυνάμωση της διμερούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδος και Ηνωμένου Βασιλείου ενώ παράλληλα προγραμματίζεται η υπογραφή «Μνημονίου κατανόησης περί διμερούς στρατηγικού πλαισίου μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Ηνωμένου Βασιλείου της Μεγάλης Βρετανίας και της Βορείου Ιρλανδίας».
Ακόμη ο Νίκος Δένδιας θα συναντηθεί με τους προέδρους των κοινοβουλευτικών ομάδων Εξωτερικών, Tom Tugendhat και Άμυνας, Tobias Ellwood. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα είναι ομιλητής στο «Royal United Services Institute». Το θέμα της ομιλίας του υπουργού θα είναι «Ενισχύοντας την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην Ευρώπη και τη Μεσόγειο – Enhancing Security and Stability in Europe and the Mediterranean».
Δείτε επίσης: Στη Θεσσαλονίκη σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας για το εορταστικό τριήμερο
- Αυστραλία: Ο αερομεταφορέας Qantas αποκαλύπτει σοβαρή κυβερνοεπίθεση
- Οβίδιος Γκουσμάν: Ενοχή και αποδοχή συμφωνίας για την υπόθεση του καρτέλ Σιναλόα
- Το Ιράν εξετάζει την αγορά μαχητικών αεροσκαφών J-10 από την Κίνα
- Βρετανία: Η νευροδιέγερση του εγκεφάλου μπορεί να ενισχύσει τις μαθηματικές επιδόσεις
- Δανία: Υποχρεωτική στρατιωτική θητεία για γυναίκες από το 2025
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr