(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Στο Μαξίμου ο Ιωάννης Σαρμάς – Τι του είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Η υπηρεσιακή κυβέρνηση είναι μόνο για να οργανώσει τις εκλογές και να εξασφαλίσει πως θα συνεχιστεί η εκτελεστική λειτουργεί του κράτους» ανέφερε ο κ. Σαρμάς.

Ορκίστηκε υπηρεσιακός πρωθυπουργός ο Ιωάννης Σαρμάς στο Προεδρικό Μέγαρο, παρόντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ενώ στη συνέχεια μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου για την παράδοση – παραλαβή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Μητσοτάκης, του παρέδωσε το φάκελο με τις προτεραιότητες της κυβέρνησης για τις επόμενες εβδομάδες.

Ο διάλογος Μητσοτάκη – Σαρμά

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Να σας ευχηθώ καλή δύναμη στα καθήκοντά σας και θα ήθελα να σας παραδώσω έναν ογκώδη φάκελο με στοιχεία που θα βρείτε χρήσιμα όπως τη συνοπτική κυβερνητική πολιτικής διεθνείς υποχρεώσεις και τα ορόσημα του επόμενου τριμήνου. Το επιτελικό κράτος διασφαλίζει τη συνέχεια του Κράτους.. πρέπει να μεριμνήσουμε ώστε η μετάβαση να γίνει με όλους τους κανόνες που επιβάλει η συνέχιση του κράτους. Θα είμαι στη διάθεσή σας».

Ιωάννης Σαρμάς: «Ευχαριστώ πολύ κύριε πρόεδρε η κυβέρνηση αυτή θα είναι υπηρεσιακή αλλά και για να εφαρμόσει το νόμο μέχρι να έρθει ο πρωθυπουργός από τη λαϊκή βούληση. Η υπηρεσιακή κυβέρνηση είναι μόνο για να οργανώσει τις εκλογές και να εξασφαλίσει πως θα συνεχιστεί η εκτελεστική λειτουργεί του κράτους».

(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Δείτε επίσης: Ορκίστηκε υπηρεσιακός πρωθυπουργός ο Ιωάννης Σαρμάς

Loading