Το παρών στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ θα δώσει αύριο ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου:
Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα συμμετάσχει αύριο Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ.
Στο περιθώριο του Συμβουλίου, ο Υπουργός Εξωτερικών θα παραθέσει πρωινό εργασίας στη Λίβυα ομόλογό του Najla El Mangoush, με τη συμμετοχή και άλλων ΥΠΕΞ των Κρατών-Μελών ΕΕ.
Ο Υπουργός Εξωτερικών, υπό το λήμμα “τρέχουσες υποθέσεις” αναμένεται να αναφερθεί στις προκλητικές και παράνομες ενέργειες της Τουρκίας.
Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει επίσης τα κατωτέρω θέματα: εξελίξεις στα Δυτικά Βαλκάνια υπό το φως της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, σχέσεις ΕΕ- Κόλπου, Ανατολική Εταιρική Σχέση, Αιθιοπία Τυνησία, Αφγανιστάν, Νικαράγουα, καθώς και κλιματική Διπλωματία.
Δείτε επίσης: Ολλανδία: Δεν αποτελεί εμπόδιο για τον θρόνο ο γάμος μεταξύ ομοφυλόφιλων
- Επιχείρηση Καλυψώ: Εντυπωσιακή κατάσχεση παράνομων κινεζικών προϊόντων στον Πειραιά
- Θεσσαλονίκη: Δεύτερη σορός άντρα εντοπίστηκε στον Θερμαϊκό Κόλπο
- Ο πρίγκιπας Χάρι ως ήρωας στην Ουκρανία: Αλήθειες και αποκαλύψεις από τη συνέντευξή του
- Δεύτερη σορός άντρα εντοπίστηκε στον Θερμαϊκό Κόλπο
- Πολωνία: Συναγερμός λόγω πτήσης drone πάνω από κυβερνητικά κτίρια – Δύο συλλήψεις
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr