Στο Βερολίνο η Όλγα Κεφαλογιάννη για τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ITB

Στο Βερολίνο μεταβαίνει σήμερα η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη προκειμένου να παραστεί στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ITB Berlin, μία εκ των μεγαλύτερων εκθέσεων της τουριστικής βιομηχανίας .

propoli

Η κ. Κεφαλογιάννη κατά τη διάρκεια της παραμονής της έχει προγραμματισμένες συναντήσεις με ομολόγους της υπουργούς, καθώς και εκπροσώπους διεθνών τουριστικών γραφείων, tour operators και αεροπορικών εταιρειών. Η υπουργός θα συναντηθεί με τους Έλληνες συμμετέχοντες επιχειρηματίες του τουριστικού τομέα και θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε μεγάλα γερμανικά τουριστικά μέσα.

Στόχος των επαφών και συναντήσεων της υπουργού Τουρισμού είναι η περαιτέρω ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης στην χώρα μας μέσω της ενίσχυσης της συνεργασίας με τους ισχυρούς παράγοντες της γερμανικής και παγκόσμιας τουριστικής αγοράς . “Η εδραίωση της Ελλάδας ως κυρίαρχου τουριστικού προορισμού στην Γερμανία και παγκόσμια, η επέκταση της τουριστικής περιόδου, η ποιοτική και βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί την βασική στρατηγική παρουσίας μας στην διεθνή τουριστική έκθεση”, δήλωσε η υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading