Συλλυπητήρια Φίλη για τον θάνατο 15χρονης μαθήτριας στα Τρίκαλα: «Θα υπάρξει πλήρης διερεύνηση για τα αίτια του θανάτου της»

Ανακοίνωση για τον θάνατο της 15χρονης μαθήτριας που έχασε τη ζωή της σε σχολική εκδρομή στα Τρίκαλα εξέδωσε ο Νίκος Φίλης.

Τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της 15χρονης, που πέθανε ενώ βρισκόταν σε σχολική εκδρομή στα Τρίκαλα, απέστειλε ο Νίκος Φίλης.

propoli

Ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του, αναφέρεται στην απώλεια της μαθήτριας και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι θα υπάρξει πλήρης διερεύνηση για τα αίτια του θανάτου της.

«Συγκλονίζει ο θάνατος της 15χρονης μαθήτριας στα Τρίκαλα κατά τη διάρκεια εκδρομής του σχολείου της», αναφέρει ο Νίκος Φίλης.

«Το γεγονός ότι μέσα σε ελάχιστο χρόνο το νεαρό κορίτσι πέρασε από τη χαρά της διασκέδασης με τους συμμαθητές της στην ανυπαρξία, μας κάνει να λυπούμαστε ακόμη πιο βαθιά. Πληροφορηθήκαμε το μεγάλο αγώνα των γιατρών να την επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρουν. Είμαστε βέβαιοι ότι θα υπάρξει πλήρης διερεύνηση για τα αίτια του θανάτου της. Τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Κουράγιο!», προσθέτει.

Δείτε επίσης: Σε ντιμπέιτ προσκαλεί ξανά τον Μητσοτάκη ο Τσίπρας: «Θα τον ξετρυπώσουμε, μέχρι τις 21 του Μάη»

Loading