Συμεών Κουπελόγλου: Ο αγαπημένος υποψήφιος βουλευτής αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης

Υπάρχει ένας υποψήφιος βουλευτής στη Θεσσαλονίκη που έχει κερδίσει τη συμπάθεια αρκετών αθλητικών σωματείων της πόλης και όπως φαίνεται θα έχει και τη στήριξή τους στις επερχόμενες εκλογές.

Ο Συμεών Κουπελόγλου είναι από μικρός μέσα στο χώρο του αθλητισμού και έχει συνάψει αρκετές φιλίες από ομάδες, στις οποίες αθλούνταν είτε αυτός είτε οι φίλοι του.

Το τελευταίο διάστημα ο Κουπελόγλου, ο οποίος κατεβαίνει στην Α΄ Θεσσαλονίκης με το ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης, έγινε γνωστός μέσα από τις δωρεές απινιδωτών σε αθλητικούς χώρους της Θεσσαλονίκης. Όσοι τον γνωρίζουν, ξέρουν ότι αυτές οι δωρεές δεν είναι ένα προεκλογικό τέχνασμα. Ο Συμεών Κουπελόγλου, από τον πρώτο καιρό που άρχισε να καταξιώνεται επαγγελματικά, στήριζε οικονομικά όσα αθλητικά σωματεία ζητούσαν τη βοήθειά του.

Το ίδιο συνεχίζει να κάνει και τώρα. Ομάδες μπάσκετ, ομάδες ποδοσφαίρου, σωματεία εκμάθησης πολεμικών τεχνών, εκφράζουν δημόσια τη στήριξή τους προς το πρόσωπό του. Σημαντικό ατού για έναν υποψήφιο που διεκδικεί για πρώτα φορά μια θέση στα βουλευτικά έδρανα.

Δείτε επίσης: Συμεών Κουπελόγλου: Τα ΑμεΑ δεν είναι δεύτερης κατηγορίας άνθρωποι

Loading