Συνάντηση Κώστα Καραμανλή με τον Δήμαρχο Ζαγορίου και τον Περιφερειάρχη Ηπείρου

Στο πλαίσιο σύντομης επίσκεψης του στη Βωβούσα

O πρώην πρωθυπουργός της χώρας, Κώστας Καραμανλής, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Δήμαρχο Ζαγορίου Γιώργο Σουκουβέλο και τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη, κατά την διάρκεια σύντομης επίσκεψης του στο χωριό της Βωβούσας, στον νομό Ιωαννίνων.

Με την συνοδεία του Λευτέρη Ζαγορίτη, έκανε ένα σύντομο πέρασμα από την περιοχή Βωβούσα, χωριό που τόσο
τόσο κατά την θητεία του στον πρωθυπουργικό θώκο όσο και τα επόμενα χρόνια επισκεπτόταν τακτικά. περιοχής.

Τις λίγες ώρες που βρέθηκε εκεί, συναντήθηκε με τον Γιώργο Σουκουβέλο και τον Αλέκο Καχριμάνη, και μέσα σε θερμό κλίμα συζητήθηκαν διάφορα θέματα της Ηπείρου και φυσικά της κεντρικής πολιτικής σκηνής της χώρας.

Ο κ. Καραμανλής, στην συνομιλία που είχε με τον Δήμαρχο Ζαγορίου, δεν έκρυψε την χαρά του για την κατάσταση στην περιοχή, καθώς ανέφερε πως βλέπει μια διαφορετική Βωβούσα από κείνη προ δεκαπενταετίας. Κι αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο πρόγραμμα «Πίνδος» που υλοποιήθηκε και συνέβαλε καθοριστικά στην δημιουργία υποδομών αλλά και στην δικτύωση του ορεινού όγκου.

Εμπνευστής του προγράμματος ήταν ο τότε υφυπουργός Χρήστος Φώλιας και υλοποιήθηκε στη θητεία του Κώστα Καραμανλή, ενώ ο τελευταίος έχει αναδειχθεί σε λάτρη της περιοχής, καθώς είχε επισκεφθεί πάλι το Ζαγόρι πριν λίγους μήνες και είχε διαμείνει για ένα τριήμερο.Δείτε επίσης: Καραμανλής: «Αποχαιρετούμε τον κορυφαίο δημιουργό, τον ενεργό πολίτη»

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr