Σύντομη συνάντηση με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο είχε, στο περιθώριο του Διεθνούς Συνεδρίου του Delphi Economic Forum στην Ουάσινγκτον, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
«Ανταλλάξαμε απόψεις για τις τρέχουσες γεωπολιτικές προκλήσεις και τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ουκρανία. Τον ευχαρίστησα για τις προσπάθειές του για την εμβάθυνση της ελληνοαμερικανικής στρατηγικής συνεργασίας» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter για τη συνάντηση ο Μ. Βαρβιτσιώτης.
Τον ευχαρίστησε ακόμη για τη φιλελληνική του στάση όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Μ. Βαρβιτσιώτης: O πόλεμος στην Ουκρανία «ξύπνησε» την ευρωπαϊκή συνείδηση ασφάλειας
- Τουρισμός: Προβλέψεις για τους χειμερινούς προορισμούς μετά την 28η Οκτωβρίου και η ιδέα της λευκής εβδομάδας
- Δημοσκόπηση Interview για POLITIC: Χωρίς απώλειες η ΝΔ στο 23,8% – Το «χάος» προηγείται στο δίλημμα «Μητσοτάκης ή χάος»
- Τρόμος στη Γάζα: Τουλάχιστον 50 νεκροί, ανάμεσά τους 22 παιδιά, από ισραηλινά πλήγματα – «Η εκεχειρία δεν κινδυνεύει», λέει ο Τραμπ
- Ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας της Ουκρανίας μέσω Ελλάδας
- Η ελληνική γλώσσα διαχρονικά: Το ειδικό λεξιλόγιο της δημοκρατίας (Μέρος Ζ)
![]()
