Τι θα συζητήσουν οι δύο ηγέτες στη συνάντησή τους
Μετά τη νόσηση πολλών ανθρώπων του περιβάλλοντός του από κορονοϊό, ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε αποφασίσει να θέσει τον εαυτό του σε καραντίνα.
Η καραντίνα αυτή ολοκληρώθηκε σήμερα, κι έτσι ο Πρόεδρος της Ρωσίας συναντήθηκε με τον Τούρκο ομόλογό του όπως έχει ανακοινώσει το Κρεμλίνο.
Οι δύο ηγέτες θα συζητήσουν κυρίως για θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με τη Συρία, με τη συνάντηση αυτή να λαμβάνει χώρα στο θέρετρο Σότσι στη Μαύρη Θάλασσα. «Οι συναντήσεις μας με τον Ερντογάν δεν εξελίσσονται πάντα ομαλά. Ωστόσο, οι υπουργοί μας μπορούν να βρουν συναίνεση» είχε πει ο Πόυτιν σε δήλωσή του ενόψει της συνάντησης με τον Τούρκο πρόεδρο.
Δείτε επίσης: Διασωληνώθηκε ξανά ο Βασίλης Λεβέντης
- Μπλόκο στο Ισραήλ σε δύο ευρωβουλευτές που ήθελαν να πάνε στη Δυτική Οχθη
- Συναγερμός στο Ορμούζ: βλήμα χτύπησε δεξαμενόπλοιο στα ανοιχτά του Ομάν
- Ισοπαλία στη Μάλαγα, «λευκή» η Οσασούνα – όλα τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
- Γιορτή σήμερα 25 Αυγούστου: Ποιοι τιμώνται σύμφωνα με το εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: τα do’s και don’ts στα ζώδια σήμερα για την Τρίτη 25.08.2026
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
