Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε σήμερα με τον Γενικό πρόξενο της Ελλάδας στη Μαριούπολη, Μανώλη Ανδρουλάκη
Ο Αλ. Τσίπρας συνεχάρη τον κ. Ανδρουλάκη για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε με αυταπάρνηση προκειμένου να στηρίξει την ομογένειά μας εν μέσω του βομβαρδισμού της πόλης από την Ρωσία.
Σε ανάρτησή του ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει:
«Συνάντησα τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στη Μαριούπολη, Μανώλη Ανδρουλάκη, στον οποίο έδωσα συγχαρητήρια για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε με αυταπάρνηση προκειμένου να στηρίξει την ομογένειά μας εν μέσω του βομβαρδισμού της πόλης από την Ρωσία.
Η στάση του, όπως και η προσπάθεια που καταβάλλουν όλα τα στελέχη του Γενικού Προξενείου Οδησσού για να στηρίξουν την εκεί ομογένεια όσο εντείνεται η ρωσική εισβολή, έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους τους Έλληνες».
Δείτε επίσης: Συνάντηση Δένδια με την Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ την Τρίτη (pic)
- Κανένας από τους νικητές του Εμίλια Περέζ στα Όσκαρ δεν ανέφερε την τρανς κοινότητα
- Συναρπαστικοί και παράνομοι έρωτες «ζωντανεύουν» στην παράσταση «Η Πύλη της Κόλασης»
- Πρώην ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ κερδίζει 500.000 ευρώ στην λοταρία
- Παθαίνουν τα ζώα ψυχικές και νοητικές αναπηρίες; Απαντήσεις από νευροεπιστήμονα
- Μητσοτάκης: Χαιρετίζω το σχέδιο REARM Europe, ένα κρίσιμο βήμα για την ενίσχυση της ευρωπαϊκής ασφάλειας