Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε σήμερα με τον Γενικό πρόξενο της Ελλάδας στη Μαριούπολη, Μανώλη Ανδρουλάκη
Ο Αλ. Τσίπρας συνεχάρη τον κ. Ανδρουλάκη για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε με αυταπάρνηση προκειμένου να στηρίξει την ομογένειά μας εν μέσω του βομβαρδισμού της πόλης από την Ρωσία.
Σε ανάρτησή του ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει:
«Συνάντησα τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στη Μαριούπολη, Μανώλη Ανδρουλάκη, στον οποίο έδωσα συγχαρητήρια για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε με αυταπάρνηση προκειμένου να στηρίξει την ομογένειά μας εν μέσω του βομβαρδισμού της πόλης από την Ρωσία.
Η στάση του, όπως και η προσπάθεια που καταβάλλουν όλα τα στελέχη του Γενικού Προξενείου Οδησσού για να στηρίξουν την εκεί ομογένεια όσο εντείνεται η ρωσική εισβολή, έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους τους Έλληνες».
Δείτε επίσης: Συνάντηση Δένδια με την Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ την Τρίτη (pic)
- Ο Λούκα Πρόνταν: Ο επαναστάτης θεός της πανκ μουσικής στην Αργεντινή
- Ο Τραμπ ακύρωσε μυστική ενημέρωση του Μασκ από το Πεντάγωνο για την Κίνα
- Νέα απόφαση στη Γερμανία ενισχύει τις επιστροφές προσφύγων στην Ελλάδα
- ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλουν τον Δένδια για την τέταρτη φρεγάτα: Δεν ενημέρωσες τα κόμματα
- Ζωντανά στο Mega η επαναληπτική αναμέτρηση Ρεάλ – Άρσεναλ