Συνάντηση με τον πρέσβη της Γερμανίας στην Αθήνα Ερνστ Ράιχελ πραγματοποίησε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
“Συζητήσαμε τις προκλήσεις ασφάλειας στην ΕΕ μετά τη ρωσική επίθεση στην Ουκρανία και τις επιπτώσεις της στην ευρωπαϊκή ενεργειακή πολιτική μετά τις πρόσφατες εξελίξεις”, ανέφερε ο κ. Βαρβιτσιώτης σε ανάρτησή του στο twitter. “Στο επίκεντρο επίσης, η Τουρκία και τα Δυτικά Βαλκάνια”, πρόσθεσε.
“Χάρηκα ιδιαίτερα τη σημερινή μου συζήτηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, για την κοινή μας απάντηση στον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία, για την Τουρκία και τα Δυτικά Βαλκάνια”, ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Ράιχελ σε ανάρτησή του στο twitter.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Viking Sea: «Έδεσε» στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο (pics & vid)
- Εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη πυροβολισμού στο Ηράκλειο
- Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για τροχαίες παραβάσεις – Οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και ανατράπηκε
- Ο Ζελένσκι στη Σαουδική Αραβία: Προετοιμασία για κρίσιμες συνομιλίες με ΗΠΑ
- Μεγάλη Βρετανία: Ανησυχητική αύξηση εκβιασμών σε ανήλικους για σεξουαλική εκμετάλλευση
- Ανασχηματισμός σε τεντωμένο σχοινί: Το Μαξίμου ψάχνει σωσίβιο