Συνεχές “παρών” δίνει ο Κώστας Πετρίδης – Μεγάλη προσέλευση στη νέα του εκδήλωση στο Πανόραμα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ακόμη μία πολιτική εκδήλωση του υποψήφιου βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης, Κώστα Πετρίδη αυτήν τη φορά στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Βαλάντου Γιαννακούδη

propoli

Στην αρχή της εκδήλωσης ο κ. Πετρίδης θέλησε να τιμήσει τους ανθρώπους της προσφοράς όπως τους χαρακτήρισε, τα πρόσωπα του εθελοντισμού που βοήθησαν σημαντικά στην σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών προσφέροντας τους μία συμβολική πλακέτα.

Συνεχίζουμε έναν αγώνα δυναμικό που τον ξεκινήσαμε μήνες πριν όλοι μαζί και συνεχίζουμε κάθε βδομάδα, κάθε μέρα σε κάθε γωνιά αυτής της περιφέρειας, εε καθε σπίτι, σε κάθε δρόμο, σε κάθε καφενείο, σε καθε διαμέρισμα με έναν και μοναδικό σκοπό να αναδείξουμε τα προβλήματα της κοινωνίας και πραγματικά να μεταδώσουμε αυτο το οποίο θέλουμε για το μέλλον αυτής της παράταξης“. Με τα παραπάνω λόγια ξεκίνησε την καθαρά πολιτική του ομιλία το πολιτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚΚΙΝΑΛ.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ που βλέπετε δεν είναι αυτό που παρουσιάζεται δημοσκοπικά. Είναι πολύ μεγαλύτερο” είπε εμφατικά ο υποψήφιος βουλευτής.

Άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών κατέκλυσαν την αίθουσα στο ξενοδοχείο “Πανόραμα” και έδειξαν έμπρακτα τη στήριξή τους στο όραμα του υποψήφιου βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης.

Προς το τέλος της τοποθέτησής του και αφου αναφέρθηκε στα φλέγοντα ζητήματα της κοινωνίας προτάσσοντας τις θέσεις του κόμματος αλλα και το δικό του όραμα τόνισε πως “θεωρώ ευθύνη όλων όσοι υπηρετούν την πολιτική, να υπηρετούν δυναμικά και με πάθος την πολιτική της προσφοράς“.

Ο Κώστας Πετρίδης, μετά την ομιλία του, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με όσες και όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του και να συζητήσουν από κοντά το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚΚΙΝΑΛ αλλά και τις πολιτικές δεσμεύσεις του ίδιου για μια “Θεσσαλονίκη που αλλάζει πρόσωπο“.

Το παρών στην πολιτική του εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός Εργασίας κ. Τζιόλλας Ελευθέριος, ο πρώην Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης κ. Λυσσαρίδης Γεώργιος, ο αντιδήμαρχος δήμου Θερμής Κουγιουμτζίδης Κωνσταντίνος και ο Γραμματέας ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Α’ Θεσσαλονίκης κ. Ευρυβιάδης Ελευθεριάδης.

Δείτε επίσης: Πολωνία: Επιθυμεί περαιτέρω κονδύλια της ΕΕ για την αγορά όπλων στην Ουκρανία

Loading