Συνεχίζει τις δωρεές απινιδωτών ο υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Συμεών Κουπελόγλου

Συνεχίζει τις δωρεές απινιδωτών ο υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Συμεών Κουπελόγλου. Από σήμερα το 14o Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης είναι πλέον εξοπλισμένο με έναν αυτόματο απινιδωτή, ο οποίος θα είναι άμεσα διαθέσιμος σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Η δωρεά του αποτελεί μέρος της συνεχιζόμενης εκστρατείας του κ. Κουπελόγλου για τον εξοπλισμό δημόσιων χώρων με απινιδωτές. Ο ίδιος πιστεύει ότι η πρόσβαση σε απινιδωτές μπορεί να κάνει σημαντική διαφορά στη διάσωση ζωών και είναι απαραίτητο να υπάρχουν σε σχολεία, αθλητικούς συλλόγους και λοιπούς δημόσιους χώρους.

propoli

«Ελπίζω αυτή η δωρεά να εμπνεύσει και άλλα άτομα, κυβερνητικούς και μη οργανισμούς να συμμετάσχουν στην προσπάθεια εξοπλισμού δημόσιων χώρων με αυτόματους απινιδωτές. Συνεργαζόμενοι, μπορούμε να κάνουμε τις κοινότητές μας ασφαλέστερες και πιο προετοιμασμένες για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κουπελόγλου πρόσφατα είχε δωρίσει αυτόματους απινιδωτές σε δημοτικό σχολείο του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, αθλητικό σωματείο του Δήμου Παύλου Μελά και δημοτικό γήπεδο του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Δείτε επίσης: Συμεών Κουπελόγλου: «Ανάσα» τώρα για τον Έλληνα επιχειρηματία

Loading