(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

ΣΥΡΙΖΑ – Αχτσιόγλου: «Άθλιες συκοφαντίες τα περί υπονόμευσης του Αλ. Τσίπρα – Θα χρησιμοποιήσω όσα μου δίνει ο νόμος»

Για άθλιες συκοφαντίες κάνει λόγο σε τηλεοπτικό της σποτ η Έφη Αχτσιόγλου, σχετικά με τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να υπονομεύει το έργο του Αλέξη Τσίπρα, όσο αυτός ήταν στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Μήνυμα σε όσους διασπείρουν συκοφαντίες και εξαπολύουν χυδαίες επιθέσεις προς το πρόσωπό έστειλε η υποψήφια για την προεδρία του κόμματος, Έφη Αχτσιόγλου.

«Από την πρώτη μέρα που βγήκα στην πολιτική καλούμαι ως γυναίκα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, ότι δεν είμαι το υποχείριο κάποιοι ισχυρού άντρα, ότι δεν είμαι διακοσμητική. Έμαθα να κλείνω τα αυτιά μου και να κάνω αυτό που ξέρω καλά. Σήμερα είμαι υποχρεωμένη να απαντήσω, διότι οι συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον μου διαποτίζουν το εσωτερικό της παράταξης που υπηρετώ.

Εδώ και λίγο καιρό εκτοξεύονται άθλιες συκοφαντίες που εμφανίζουν εμένα και άτομα που στέκονται στο πλευρό μου ως υπονομευτές του Αλέξη Τσίπρα. Αυτή η αθλιότητα τελειώνει εδώ. Δούλευα μέχρι την τελευταία μέρα δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα. Είμαι αποφασισμένη να χρησιμοποιήσω όλα τα μέσα που μου δίνει ο νόμος», ανέφερε η κ. Αχτσιόγλου.

Δείτε επίσης: ΕΟΦ: Ανακλήθηκε συμπλήρωμα διατροφής που περιείχε υδράργυρο

Loading