(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

ΣΥΡΙΖΑ: Έντονος διάλογος μεταξύ Αρβανίτη – Πέτρου Παππά: «Να πάνε στον Ανδρουλάκη όσοι θέλουν Κεντροαριστερά»

Έντονος διάλογος υπήρξε μεταξύ του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κώστα Αρβανίτη και του βουλευτή Κιλκίς Πέτρου Παππά στο Συνέδριο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Αρβανίτης πήρε τον λόγο μετά τον κ. Παππά ο οποίος είπε μεταξύ άλλων ότι «θέλουμε και μπορούμε να γίνουμε ο κύριος πυλώνας και ο εκφραστής της σύγχρονης Κεντροαριστεράς».

propoli

Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Αρβανίτη ο οποίος δεν δέχεται καμία συζήτηση για τη μετατόπιση του κόμματος στην Κεντροαριστερά.

«Τι ωραία που τα είπε ο Πέτρος ο Παππάς. Απλά να σου θυμίσω ότι η θέση του κόμματος είναι όχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Οπότε οι προσωπικές ατζέντες τέλος», είπε με τον βουλευτή να αντιδρά έντονα.

«Μιλάς σε εμένα τον απόλυτο κομματικό που δεν έχει αποκλίνει ούτε δράμι. Εγώ μιλάω για εσένα, αλλάζεις ατζέντα, αλλάζετε ατζέντα. Τα υπόλοιπα στα κανάλια.», απάντησε στο ίδιο ύφος ο κ. Αρβανίτης.

Έπειτα ο κ. Αρβανίτης υπογράμμισε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για την Αριστερά και όχι για την Κεντροαριστερά.

«Όσοι θέλουν να πάνε στην Κεντροαριστερά, να πάνε να συναντήσουν τον κ. Ανδρουλάκη» δήλωσε.

«Είμαι συνειδητά μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, απλό εργαλείο. Το κόμμα με έστειλε στην ευρωβουλή με τον κόσμο. Η έδρα ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν μπορώ να εκφράσω το κόμμα, η έδρα επιστρέφει στο κόμμα. Αυτό το κόμμα που ονειρευτήκαμε, το μεγάλο μας σπίτι. Και το σπίτι είναι ανοιχτό, όχι κλειστό. Όχι να φύγουμε από τις παλιές φράξιες και να δημιουργήσουμε νέες ομάδες, νέες φράξιες, νέα αρχηγόπουλα, νέους προεδρικούς», ανέφερε επίσης.

Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Σύνεδροι διακινούν ψήφισμα για μη διεξαγωγή των εκλογών – Τι απαντά ο Κασσελάκης

Loading