Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασε με καυστικό τρόπο τον σημερινό ανασχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος
Ο ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στον πρωθυπουργό που όπως είπε «Πανηγύριζε για την «επιτυχή» διαχείριση της πανδημίας και έδιωξε τον κ. Κικίλια για να βάλει έναν ακροδεξιό. Πανηγύριζε γιατί «ο σχεδιασμός στις πυρκαγιές πέτυχε» και έδιωξε τους αρμόδιους υπουργούς». Αυτό σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί μια παραδοχή αποτυχίας της κυβέρνησης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο κ. Μητσοτάκης με τις επιλογές του ομολόγησε κυνικά την παταγώδη αποτυχία του. Πανηγύριζε για την «επιτυχή» διαχείριση της πανδημίας και έδιωξε τον κ. Κικίλια για να βάλει έναν ακροδεξιό. Πανηγύριζε γιατί «ο σχεδιασμός στις πυρκαγιές πέτυχε» και έδιωξε τους αρμόδιους υπουργούς.
Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης τιμά την οικογενειακή παράδοση της αποστασίας. Κάτω από την πίεση για την παταγώδη αποτυχία του στις πυρκαγιές και αφού το επιτελικό κράτος των αρίστων άφησε να καεί η μισή χώρα σε συνθήκες άπνοιας, τώρα αναζητά σωσίβιο σε εξαγορά στελεχών έναντι θέσεων, με τη πρόφαση της δήθεν συναίνεσης.
Όποια πρόσωπα όμως και να αλλάξει η αποτυχία έχει ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης. Και οι πολίτες αντιμετωπίζουν την παταγώδη αποτυχία του κ. Μητσοτάκη στην καθημερινότητά τους»
Δείτε επίσης: N. Ηλιόπουλος: Oι πολιτικές ευθύνες του κ. Μητσοτάκη είναι τεράστιες όσα πρόσωπα και να αλλάξουν
- ΚΚΕ: Απαραίτητη η ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας – Οι ανεπάρκειες είναι εμφανείς
- Ο κήπος των γήινων απολαύσεων: Ποιες είναι οι αιτίες της σημασίας του τρίπτυχου του Ιερώνυμου Μπος;
- Summer sales 2025: Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή – Έως πότε συνεχίζονται οι εκπτώσεις
- Σιγκαπούρη 2025: Θρίαμβος της εθνικής υδατοσφαίρισης γυναικών στην τετράδα του κόσμου
- Συναρπαστική ανατροπή: Η Ελλάδα νικά την Αυστραλία με buzzer beater στον ημιτελικό
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr