ΣΥΡΙΖΑ | Καραμέρος για το ερωτηματολόγιο: «Θα μπορούσε να υπάρξει ενημέρωση προηγουμένως στην Πολιτική Γραμματεία»

Σε κινούμενη άμμο φαίνεται πως προσπαθεί να ισορροπήσει για ακόμη μία φορά ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η ερώτηση που πρέπει να κάνουμε είναι: η δομή όπως είναι, αντανακλά αυτό που επιθυμούν πραγματικά τα μέλη; Δεν είμαι εγώ και τα μέλη εναντίον της δομής. Πρέπει να ακούσουμε τα μέλη, ας τους μιλήσουμε. Αν οι δομές λειτουργούσαν εγώ δεν θα ήμουν αρχηγός», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης που σε ομιλία του στο LSE.

propoli

«Ήρθε ή ώρα να ξεριζώσουμε το ζιζάνιο της διχόνοιας», ανέφερε από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καραμέρος, μιλώντας στο MEGA, τονίζοντας πως το κόμμα θα πρέπει να είναι σοβαρό, αξιόπιστο και να σταματήσει την εσωστρέφεια.

Σχετικά με το ερωτηματολόγιο Κασσελάκη δήλωσε:

«Νομίζω ότι καλό είναι να εκφράζεται η βάση, οι ψηφοφόροι και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που παρακολουθούν τις δημοκρατικές διαδικασίες, από την άλλη ανησυχούν για την πορεία του κόμματος. Πιστεύω όλοι μπορούν να κάνουν ένα βήμα στο πλάι για να προχωρήσουμε στο Συνέδριο και τις Ευρωεκλογές».

«Θα μπορούσε να είναι πιο πλήρες το ερωτηματολόγιο, θα μπορούσε να υπάρξει ενημέρωση προηγουμένως στην Πολιτική Γραμματεία. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα μέλη, το θέμα είναι τι θες να κάνεις με το ερωτηματολόγιο κι αν έχεις διαβουλευτεί με τα όργανα προηγουμένως».

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη για τις δομές του κόμματος είπε πως «ένα κόμμα, όταν διέρχεται μία κρίση και προέρχεται από μία εκλογική ήττα, έχει μία διαδικασία που προκύπτει ένας νέος πρόεδρος. Για παράδειγμα, δεν θα είχε προκύψει ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 2016 στην ηγεσία της ΝΔ εάν λειτουργούσαν οι δομές σωστά».

«Τις δομές του κόμματος δεν τις διαλύουμε, τις βελτιώνουμε», κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε επίσης: «Πολεμικό» το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ – Σήμερα συνεδριάζει εκ νέου η Πολιτική Γραμματεία

Loading