(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα επίθεση Αχτσιόγλου σε Κασσελάκη για τον Στρατό

Με νέο βίντεο η Έφη Αχτσιόγλου επιτέθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη, ζητώντας του να πει την άποψη του για τα ελληνοτουρκικά και αν επιμένει στη θέσπιση επαγγελματικού στρατού.

«Όπως ξέρετε ζήτησα μια δημόσια συζήτηση με τον Στέφανο Κασσελάκη. Αρνήθηκε. Εγώ όμως είμαι υποχρεωμένη να ρωτήσω: Υπό τα συγκεκριμένα δεδομένα, ποια είναι η θέση του για τον ελληνοτουρκικό διάλογο και για την άμυνα της χώρας; Εξακολουθεί να πιστεύει, όπως δήλωσε δημόσια, στη θέσπιση του επαγγελματικού στρατού; Διότι αυτό, ξέρετε, αλλάζει άρδην τα δεδομένα στην ασφάλεια της χώρας. Αυτό σημαίνει ότι οι φτωχότεροι νέοι μας θα υπηρετούν επαγγελματικά, ενώ οι πιο πλούσιοι θα απαλλάσσονται. Είναι δικαίωμά μας να γνωρίζουμε και να αποφασίσουμε έχοντας όλα τα δεδομένα στα χέρια μας».

propoli

Η Έφη Αχτσιόγλου συνέχισε και σήμερα την επίθεσή της προς τον Στέφανου Κασσελάκη λέγοντας στη συνέντευξή της πως κατεβαίνει υποψήφια στον ΣΥΡΙΖΑ για να είναι η πρώτη Ελληνίδα γυναίκα πρωθυπουργός ενώ ταυτόχρονα τον κάλεσε να λάβει θέση απέναντι στις επιθέσεις που δέχεται, επαναλαμβάνοντας και εκείνη τα όσα είπαν και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ότι σε μία περίοδο όπου ο ΣΥΡΙΖΑ αγωνιζόταν για να γίνει κυβέρνηση εκείνος ήταν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ.

«Καλό είναι να μην λένε τη μία φορά το ένα και την άλλη το άλλο», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Κασσελάκης: «Δε θέλω να παραιτηθεί κανένας βουλευτής Επικρατείας»

Loading