ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Αλ. Τσίπρας ζήτησε χθες για χιλιοστή φορά αυτονόητα μέτρα»

Πολύ αυστηρή κριτική στο υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγη ώρα.

Αρχικά το κόμμα της Κουμουνδούρου ανέφερε ότι: «ως υπουργός Υγείας με 100 νεκρούς τη μέρα, με την Ελλάδα εδώ και μήνες πρωταθλήτρια σε θανάτους ανά εκατ. κατοίκων σε όλη την Δυτική Ευρώπη, με δεκάδες ασθενείς πρόχειρα διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ και με το ΕΣΥ και τους υγειονομικούς υπό κατάρρευση, από ό,τι φαίνεται δεν έχει άλλη έγνοια από το να καταφέρεται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του».

Στην συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «το ένα δέκατο των αντανακλαστικών που επιδεικνύει τόσο αυτός όσο και ο εθνικός ψεύτης κ. Οικονόμου, για να απαντούν στον αρχηγό της αντιπολίτευσης, αν επιδείκνυαν για να αντιμετωπίσουν τη τραγική κατάσταση του ΕΣΥ, ίσως τα πράγματα να μην ήταν τόσο δραματικά».

Υπογραμμίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας «ζήτησε χθες για χιλιοστή φορά αυτονόητα μέτρα για να αποτραπούν και οι επερχόμενες εκατόμβες νεκρών αλλά και ένα ακόμη καταστροφικό λοκντάουν» και πως «η πρωτοφανής ανικανότητα του κ. Μητσοτάκη και των υπουργών του, όμως, πολύ φοβόμαστε ότι μας οδηγούν νομοτελειακά και στα δύο».

«Επειδή ο κ. Πλεύρης εκτός από ανίδεος με τα της Υγείας είναι και εξίσου ανίδεος και με τη μυθολογία, τον ενημερώνουμε ότι η Κασσάνδρα, την οποία επικαλείται, δυστυχώς επιβεβαιώθηκε», σχολιάζει καταληκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας: Όχι στην βία κατά των γυναικών