(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI) // ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γ. Καραμέρος ζητά να μην γίνει δεύτερος γύρος – Θεωρεί ξεκάθαρο το προβάδισμα του Στ. Κασσελάκη

Θέση για τις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ πήρε ο Γιώργος Καραμέρος, τονίζοντας πως δεν πρέπει να γίνει δεύτερος γύρος, αφού θεωρεί πως το προβάδισμα Κασσελάκη είναι ξεκάθαρο.

Μια εντελώς διαφορετική άποψη εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑΓιώργος Καραμέρος. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Real Fm, αναρωτήθηκε αν «Είναι αναγκαίο να πάμε σε δεύτερο γύρο;». Μάλιστα, ανέφερε ότι πρέπει να υπάρξει συνεννόηση ανάμεσα στην Έφη Αχτσιόγλου και τον Στέφανο Κασσελάκη, έτσι ώστε ο δεύτερος να είναι ο πρόεδρος του κόμματος και η πρώτη να γίνει επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

«Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο. Δύο νέοι άνθρωποι, ο Στέφανος Κασσελάκης και η Έφη Αχτσιόγλου, επιβραβεύτηκαν από ένα πολύ μεγάλο εκλογικό σώμα δεδομένης της κατάστασης που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ τους τελευταίους μήνες. Ζητώ να υπάρξει συνεννόηση προκειμένου να μην τραυματιστεί η ενότητα στις μέρες μέχρι τον δεύτερο γύρο», είπε χαρακτηριστικά.

«Αν υπάρχει δυνατότητα συνεννόησης και συμφωνία να μην υπάρξει δεύτερος γύρος αλλιώς θα πάμε σε μια εβομαδα πολύ μεγάλης έντασης που εκτιμώ ότι θα τραυματίσει την ενότητα και θα δημιουργούσε φυγόκεντρες τάσεις», πρόσθεσε.

Ο Γιώργος Καραμέρος, επίσης, είπε πως το μήνυμα των εκλογών «δεν ήταν θολό αλλά ξεκάθαρο ότι χρειάζεται ένα ανοιχτό δημοκρατικό κόμμα. Για να το πω αλλιώς σε μια Κυριακή οι πολίτες έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και 11 χρόνια».

Δείτε επίσης: Δ. Ωραιοκάστρου: Τιμήθηκε με επίκεντρο τη Ν. Φιλαδέλφεια η «Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μ. Ασίας»

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com