“Αυτός που δήθεν προηγείται με 15 μονάδες, ετοιμάζει θεσμικούς ακροβατισμούς…”
Για κατάρρευση του πρωθυπουργού κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα.
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου αναφέρει: «Η κυνική παραδοχή του κ. Πέτσα πως δεν τολμάνε να κάνουν εκλογές γιατί φοβούνται ότι θα τους τιμωρήσει ο κόσμος που δεν βγάζει το μήνα, είναι ενδεικτική της κατάρρευσης του κ. Μητσοτάκη.
Αυτός που δήθεν προηγείται με 15 μονάδες, ετοιμάζει θεσμικούς ακροβατισμούς με δεύτερη αλλαγή του εκλογικού νόμου μπας και σωθεί και ομολογεί πως τρέμει τους πολίτες.
Όσο μένει γαντζωμένος στην καρέκλα του, τόσο η καθημερινότητα των πολιτών θα γίνεται πιο αβίωτη με λογαριασμούς και ακρίβεια».
Δείτε επίσης: Φλαμπουράρης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ των κυβερνήσεων συνεργασίας»
- Η Πογκόν στον τελικό Κυπέλλου Πολωνίας με πρωταγωνιστές τους Κουλούρη και Κούτρη (video)
- Σημαντική πυρκαγιά στα Άνω Πατήσια
- Ασφαλής και έτοιμη η Σαντορίνη για μια δυναμική τουριστική περίοδο
- Megasports: Η ώρα της ρεβάνς
- Η Τζένιφερ Λόρενς γιορτάζει την έλευση του δεύτερου παιδιού της