(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

ΣΥΡΙΖΑ – Σωκρ. Φάμελλος: «Το κόμμα χρειάζεται μια επανεκκίνηση»

Για τον δεύτερο γύρο των εσοκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη σχολίασε την μάχη της κάλπης για Κασσελάκη και Αχτσιόγλου.

Ειδικότερα, σε σχετική συνέντευξή του στο MEGA, ο κ. Φάμελλος ανέφερε για τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: «Είναι μια πολύ σημαντική και θετική στιγμή για τον ΣΥΡΙΖΑ αυτή που ζούμε και εγώ υπηρετώ. Δεν είναι δύσκολη, είναι μια στιγμή που κάνουμε μια επαναφορά, με πάρα πολύ μεγάλη συμμετοχή και με μεγάλο κοινωνικό ενδιαφέρον για την επιλογή της νέας ηγεσίας. […] Αισθάνομαι μεγάλη τιμή και ευθύνη που έχω, αυτήν την περίοδο, τη θέση του προέδρου της Κ.Ο., και από τη θέση αυτήν επενδύουμε μαζί στην ενότητα και στη συλλογικότητα του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η παρακαταθήκη μένει για όλους, μένει και για την ελληνική κοινωνία και είναι προφανές ότι και η δική μου ουδετερότητα, αλλά και η εμπιστοσύνη που έχω στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, είναι αυτή η οποία θα σηματοδοτήσει και την επόμενη ημέρα».

Στην ερώτηση ποιον/-α εκ των Στέφανου Κασσελάκη και Έφης Αχτσιόγλου θα υποστηρίξει την ερχόμενη Κυριακή, ο Σωκράτης Φάμελλος απάντησε: «Είναι προφανές ότι δεν θα υποστηρίξω με την έννοια που εσείς το βάζετε, γιατί υποστηρίζω τη συνέχεια της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και μια συγκεκριμένη πολιτική ταυτότητα στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι ξεκάθαρο. Έχω πει εξάλλου ότι δεν χρειαζόμαστε μόνο νέα ηγεσία. Χρειαζόμαστε να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ καινούργιος, να κάνει μια επανεκκίνηση και χρειαζόμαστε μια δυναμική, αποτελεσματική πολιτική πρόταση γιατί αυτό χρειάζεται η ελληνική κοινωνία».

Ο ίδιος επεσήμανε πως το μέλλον του είναι στο κόμμα από οποιαδήποτε θέση και αν κατέχει. «Όταν μιλάει κάποιος για ενότητα και συλλογικότητα είναι διατεθειμένος, και εν προκειμένω εγώ, να υποστηρίξει την επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ. Η επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να υποστηριχθεί από πολλές θέσεις, εγώ δεν είμαι άνθρωπος της πολιτικής καρέκλας, αλλά με ενδιαφέρει το πολιτικό πλαίσιο και η πολιτική δράση. Είναι προφανές ότι εγώ θα είμαι στον ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη ημέρα των εκλογών και τα αποτελέσματα ανήκουν στη βάση και στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Από εκεί και πέρα, είναι προφανές ότι θα πρέπει να συζητήσουμε για πολλά πράγματα την επόμενη ημέρα, και για το πολιτικό πλαίσιο και για την πολιτική δράση».

Άλλωστε, ο επικεφαλής της Κ.Ο. της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε το εξής: «Οποιαδήποτε και αν είναι η επιλογή των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, εγώ είμαι στον ΣΥΡΙΖΑ, συμμετέχω σε ένα πολιτικό σχέδιο από οποιαδήποτε θέση μου ζητηθεί, συμμετέχω και θέλω να συμβάλλω σε έναν κοινό σχεδιασμό. Δεν βάζω προσωπικές προϋποθέσεις στην πολιτική δράση, δεν έχω προσωπική επιδίωξη».

Δείτε επίσης: Ιράν: Επίσκεψη του Ρώσου υπουργού Άμυνας για αναζήτηση οπλικών συστημάτων

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com