ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

ΣΥΡΙΖΑ: Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο εκλέγονται οι σύνεδροι

Για δυο εβδομάδες μετά το Συνέδριο μετατίθενται οι εσωκομματικές εκλογές για τις Νομαρχιακές Επιτροπές και τα συντονιστικά των Οργανώσεων Μελών, ενώ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (17 και 18 Φεβρουαρίου) εκλέγονται οι σύνεδροι για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπως αποφασίστηκε σε συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, όπου ο Στέφανος Κασσελάκης συμμετείχε με Zoom καθώς βρίσκεται στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπερψηφίστηκε με μεγάλη πλειοψηφία η εισήγηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, για μετάθεση για δύο εβδομάδες μετά το συνέδριο των εσωκομματικών εκλογών για Ν.Ε και συντονιστικά Ο.Μ.

propoli

«Με αυτόν τον τρόπο θα είναι δυνατή η διεξαγωγή τους, τόσο με φυσική παρουσία, όσο και ψηφιακά», αναφέρουν οι ίδιες κομματικές πηγές.

Επιπλέον, αναφέρεται ότι «το ψηφιακό αυτό βήμα φιλοδοξεί να σηματοδοτήσει την καινοτομία και τη χρήση νέων τεχνολογιών για το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ιδιαίτερα στη νέα γενιά».

Παράλληλα σημειώνουν ότι το τελευταίο διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 600 εκδηλώσεις και προσυνεδριακές συνελεύσεις σε όλη την Ελλάδα, με τους συνέδρους να εκλέγονται 17 και 18 Φλεβάρη. Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκινά την Πέμπτη 22/2/2024 στο στάδιο TAE KWO DO με ομιλία του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης: Οι δικηγόροι της Αθήνας συνεχίζουν τη στοχευμένη αποχή έως και τις 22 Φεβρουαρίου

Loading