Ανακοίνωση για τα όσα είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι ο κ. Στάσσης μόνο στην τσέπη του έκανε καλό.
«Οι πολίτες δεν έχουν να βγάλουν το μήνα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και ο κ. Γεωργιάδης λίγο πολύ μας λέει ότι πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Στάσση της ΔΕΗ γιατί έκανε “πολύ μεγάλο καλό”».
Σχολιάζει πως «το “πολύ μεγάλο καλό” είναι για τους πολίτες διπλάσιοι και τριπλάσιοι λογαριασμοί, η ρήτρα Μητσοτάκη και απελπισία για το πως θα βγει ο μήνας».
«Για τον εαυτό του βέβαια», προσθέτει, «όντως έκανε πολύ μεγάλο καλό. Ως επιβράβευση εξαπλασίασε το μισθό του και δίνει μπόνους στον εαυτό του και τα αλλά golden boys της ΝΔ 16 εκατ. ευρώ».
Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει ότι «η αλαζονεία και η αμετροέπεια του κ. Μητσοτάκη και των υπουργών του εξοργίζουν την κοινωνία».
Δείτε επίσης: Γεωργιάδης για αυξήσεις στην ενέργεια: «Αυτό που συμβαίνει με τη ρήτρα αναπροσαρμογής δε μπορεί να συνεχιστεί»
- Επαφές με ΗΠΑ: Η φον ντερ Λάιεν απολογίζεται με Στάρμερ και Μακρόν
- Παναθηναϊκός: Ανακοίνωση της ενδεκάδας για τον αγώνα με τη Λαμία
- Film Independent Spirit Awards: Θρίαμβος για το Anora, ενόψει των Όσκαρ – Όλοι οι νικητές
- Μια πρόταση γάμου μέσα στο teqball: Η ιστορία του Γιώργου Μυλωνά και της Παρασκευής Σταφυλίδου
- Η αναζωογόνηση των υιοθεσιών στην Αττική: Τα δύο μεγάλα ιδρύματα τεκνοθεσίας υπό το φακό του ΑΠΕ-ΜΠΕ