Τι είπε σε συνέντευξη του
Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, κ.Βασίλης Κεγκέρογλου μίλησε το πρωί στην εκπομπή «’Ωρα Ελλάδος» για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, την δική του υποψηφιότητα και το ενδεχόμενο να κατέβει στον αγώνα για την ηγεσία και ο Γιώργος Παπανδρέου.
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου αποκάλυψε πως κατάφερε να καταθέσει τις υπογραφές που απαιτούνται για την επικύρωση της υποψηφιότητάς του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, τις οποίες συγκέντρωσε σε διάστημα μόλις πέντε ημερών.
«Σήμερα, κατέθεσα 6.837 υπογραφές ενεργών πολιτών, φίλων και μελών του Κινήματος Αλλαγής από όλη την Ελλάδα, που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά μου.
Μέσα στον ελάχιστο χρόνο των πέντε ημερών, πρόσφεραν απλόχερα την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.
Ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά μέσα από την καρδιά μου» αναφέρει σε δήλωσή του ο Βασίλης Κεγκέρογλου.
Δείτε επίσης: Μέχρι τέλους ο Λοβέρδος: «Δεν είμαι υποψήφιος στο ΚΙΝΑΛ για να μετρήσω δυνάμεις αλλά για να κερδίσω» (vid)
- Shein: Ανοίγει το δίκτυο εφοδιασμού της για μάρκες μόδας προκειμένου να ενισχύσει την ανάπτυξή της
- Σκαθάρι που απειλεί τη σοδειά εισέβαλε στην Αυστραλία μέσω πανών
- Συμβούλιο Ασφαλείας: Αμερικανικό βέτο σε ψήφισμα για τη Γάζα
- Η επική εμφάνιση του Χάαλαντ και το ντεμπούτο του Ιωαννίδη
- Champions League: Αποκωδικοποίηση της βαθμολογίας της φάσης ομίλων
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr