Τάκης Θεοδωρικάκος: «Με φόρα στην κατηφόρα η αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ»

«Ζητώ να είναι όλοι πολύ σοβαροί και υπεύθυνοι γιατί μιλάμε για τη ζωή ενός κακοποιημένου παιδιού» υπογράμμισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Στους ισχυρισμούς της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπης Τσαπανίδου για το θέμα της 12χρονης που είχε πέσει θύμα βιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια, απάντησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

propoli

«Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μπήκε με φόρα στην κατηφόρα της αθλιότητας, εκτοξεύοντας πρωτοφανή ψέματα και συκοφαντίες, παίζοντας μικροκομματικά παιχνίδια πάνω στο δράμα ενός 12χρονου παιδιού» τόνισε, συμπληρώνοντας ότι «για τα περί συγκάλυψης υπενθυμίζουμε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι 22 άτομα παραπέμφθηκαν στην Δικαιοσύνη και 21 είναι ήδη στη φυλακή για αυτή την υπόθεση».

«Η Ελληνική Αστυνομία έφερε τα πάντα στην επιφάνεια με επαγγελματισμό και αξιοπιστία. Θα όφειλε ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει μία συγγνώμη, αλλά αυτή είναι μία λέξη άγνωστη στο λεξιλόγιό τους» πρόσθεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Τέλος, ο κ. Θεοδωρικάκος σημείωσε ότι σε ό,τι αφορά στο περιστατικό που καταγγέλθηκε, η Ελληνική Αστυνομία έχει εκδώσει ανακοίνωση που πρέπει να γίνει σεβαστή, σε κάθε της λεπτομέρεια.

«Ζητώ να είναι όλοι πολύ σοβαροί και υπεύθυνοι γιατί μιλάμε για τη ζωή ενός κακοποιημένου παιδιού» κατέληξε.

Τάκης Θεοδωρικάκος: Ανεύθυνη η στάση Βαρουφάκη, κάνει σόου μήπως και μπει στη Βουλή

Loading