Θ. Καράογλου: “Χάρη στην κυβέρνηση της ΝΔ και τον Μητσοτάκη, η Θεσσαλονίκη ανοίγει τα φτερά της στη νέα εποχή”

Σε δήλωση-απάντηση στα σχόλια βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και τα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου “Μακεδονία”, προχώρησε ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Θεόδωρος Καράογλου.

Ο κ. Καράογλου αναφέρει αρχικά: “Στην απέλπιδα προσπάθειά τους να αρθρώσουν αντιπολιτευτικό λόγο οι άνθρωποι που παράτησαν τη Θεσσαλονίκη για πέντε χρόνια στο έλεος του Θεού, έχουν το πολιτικό θράσος να μιλούν για “άδειο καλάθι δώρων” του Πρωθυπουργού στην πόλη. Οι δημαγωγοί του χθες, οι λαϊκιστές του σήμερα και… οι μπροστινοί του αύριο, ασκούν μονάχα αντιπολίτευση του τίποτα, με fake news και προπαγάνδα αισχίστου είδους.

propoli

Αδυνατούν να κατανοήσουν ότι η εποχή της λάσπης έχει τελειώσει! Όπως αδυνατούν να κατανοήσουν τους λόγους της πολιτικής τους κατρακύλας στη συνείδηση της κοινωνίας. Οι Θεσσαλονικείς τους ζήσαμε και ξέρουμε πολύ καλά τι πρεσβεύουν. Γι’ αυτό τους γυρνούμε την πλάτη αφήνοντας τους να συνεχίσουν εμμονικά την επαναστατική γυμναστική της επένδυσης στην τοξικότητα και τον αρνητισμό. Η αλήθεια είναι μια και δεν αμφισβητείται. Χάρη στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη η Θεσσαλονίκη ανοίγει τα φτερά της στη νέα εποχή“.

Και προσθέτει: “Το νέο αεροδρόμιο «Μακεδονία» είναι έτοιμο να φιλοξενήσει 10 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως, το μεγάλο αναπτυξιακό project του Thess Intec προχωρά με γοργούς ρυθμούς, το Μετρό Θεσσαλονίκης πορεύεται με τελικό ορίζοντα το 2023, το λιμάνι της πόλης μας αναβαθμίζεται, το Fly Over μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης, η ανάπλαση της ΔΕΘ αναζωογονεί την “καρδιά” της Θεσσαλονίκης με την οικονομική ωφέλεια για την πόλη να ανέρχεται σε 500 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η Μαρίνα της Μηχανιώνας και η διάνοιξη της οδού Πόντου στην Καλαμαριά είναι άλλοι δυο κρίκοι που προστίθενται στην αλυσίδα των έργων που υλοποιεί στη Θεσσαλονίκη η Κυβέρνηση των πράξεων“.

Δείτε επίσης: Επίσκεψη Θ. Καράογλου στη δομή φιλοξενίας αιτούντων άσυλο και προσφύγων Βαγιοχωρίου

Loading