Θ. Τζάκρη: «Στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να σταματήσει η κουλτούρα της προσωπικής ατζέντας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τις αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει Ευρωεκλογών μίλησε στο MEGA η βουλευτής του κόμματος Θεοδώρα Τζάκρη.

Τη μεγάλη ανατροπή ενόψει εκλογών είναι αποφασισμένος να κάνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα.

propoli

Για έναν ενωμένο ΣΥΡΙΖΑ μετά το συνέδριο του κόμματος έκανε λόγο η Θεοδώρα Τζάκρη στο «MEGA Σαββατοκύριακο».

«Βγήκαμε ενωμένοι μετά το συνέδριό μας. Στις περισσότερες δημοσκοπήσεις που έχουν δημοσιευτεί και από αυτές που κάνουμε εμείς παρακολουθούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι διακριτά στη δεύτερη θέση. Αυτό που βλέπουμε είναι ότι υπάρχει ένα 20-25% των ερωτηθέντων που λένε ότι στην προκειμένη περίπτωση είναι στους αναποφάσιστους».

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε, είναι να «ακουστεί το πρόγραμμά μας, να είμαστε αξιόπιστοι, να μην υπάρχουν παραφωνίες που αλλάζουν την ατζέντα, ώστε ο κόσμος να έρθει κοντά μας ξανά, εναποθέτοντας τις ελπίδες του ξανά στο κόμμα που νοιάζεται γι’ αυτούς. Θα το πετύχουμε με τον Στέφανο Κασσελάκη».

«Το συνέδριό μας πυροδότησε τη τελική μας αντεπίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Χωρίς καμία παραφωνία και αντιπερισπασμούς, ο πρόεδρος αποφάσισε στη βέλτιστη δυνατή διάταξη μάχης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ενόψει Ευρωεκλογών. Προχώρησε σε διορθωτικές κινήσεις, είναι μία συνήθης πρακτική οι ανασχηματισμοί», είπε η Θεοδώρα Τζάκρη στο MEGA.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως «στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να σταματήσει η κουλτούρα της προσωπικής ατζέντας, στο κόμμα υπήρχε πάντα η ατζέντα της πολυφωνίας», ενώ για την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα δύο ώρες πριν το συνέδριο του κόμματος δήλωσε:

«Γνωρίζω ότι με την κίνησή του αυτή εξετράπη η συζήτηση του συνεδρίου και συζητήθηκαν τα εσωκομματικά μας. Ήταν μία πρακτική συνέπεια της παρέμβασής τους»

Τέλος, η Θεοδώρα Τζάκρη υπογράμμισε πως το συνέδριο του κόμματος έδωσε καθαρή εντολή στον Στέφανο Κασσελάκη να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες μάχες και να προχωρήσει σε καταστατικές αλλαγές στο κόμμα.

Δείτε επίσης: Μπακογιάννη για Συμφωνία Πρεσπών: Επιτυχία της διαπραγμάτευσης Κοτζιά η ονομασία

Loading