Χθες, Τετάρτη (24/11), κλείστηκαν 20.000 ραντεβού για εμβολιασμό πρώτης δόσης, και χιλιάδες ραντεβού για τρίτη δόση.
Η μόνη λύση για τη αντιμετώπιση της πανδημίας είναι ο εμβολιασμός, όχι το lockdown, τόνισε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3.
Εκτίμησε ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας αντέχει και χαρακτήρισε διαχειρίσιμη την κατάσταση. «Αυτή την στιγμή υπάρχει μια δυναμική στην πανδημία αλλά σε λίγο θα υπάρχει επιπέδωση», τόνισε ο κ. Θεμιστοκλέους.
Ο κ. Θεμιστοκλέους επεσήμανε ότι η «καλή» συμμετοχή του πληθυσμού στον εμβολιασμό συνεχίζεται. Χθες Τετάρτη, κλείστηκαν 20.000 ραντεβού για εμβολιασμό πρώτης δόσης, ενώ χιλιάδες άνθρωποι έκλεισαν ραντεβού για τρίτη δόση.
Δείτε επίσης: Στη Θεσσαλονίκη και στο Ιπποκράτειο ο Π. Χρηστίδης – Συνομίλησε με τον διοικητή και εργαζόμενους (pics&vids)
- Σημαντική συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη
- Hellenic Music Ensemble: Ταξίδι μουσικών θησαυρών του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη σε 21 πόλεις και 9 χώρες
- Μπιορν Μποργκ: Τα απομνημονεύματα του θρύλου του τένις έρχονται στη μεγάλη οθόνη
- Ο Βίκτορ Όρμπαν και οι σύμμαχοί του στην ΕΕ προγραμματίζουν τη δημιουργία αντι-ουκρανικού μετώπου
- Γάζα: Ο Τραμπ διαβεβαιώνει ότι η εκεχειρία παραμένει ασφαλής
![]()
