Θεοχάρης: “Ικανοποίηση για την απόφαση της Γερμανίας να απελευθερώσει πλήρως την τουριστική κίνηση προς Ελλάδα”

Την απόφαση της Γερμανίας να απελευθερώσει πλήρως την τουριστική κίνηση προς την τη χώρα μας, χαιρέτισε με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.

Ο  υπουργός Τουρισμού επεσήμανε ότι πρόκειται για εξέλιξη που επιβεβαιώνει την άριστη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης στην Ελλάδα, κάτι που αποτυπώνεται έμπρακτα, στη διαρκή βελτίωση στα επιδημιολογικά δεδομένα. 

Όπως υπογραμμίζει ο Χάρης Θεοχάρης, το άνοιγμα του Ελληνικού Τουρισμού προχωρά με υπευθυνότητα, με τη μέγιστη δυνατή μέριμνα για την υγειονομική ασφάλεια των φιλοξενούμενών μας στην Ελλάδα, όπως φυσικά και των πολιτών της χώρας μας.

Το παράδειγμα της Γερμανίας ευελπιστούμε να ακολουθήσουν πολλές ακόμα χώρες, για την επιτάχυνση της ανάκαμψης του τουριστικού κλάδου. 

Ασφαλώς, η εμπιστοσύνη που δείχνουν προς εμάς οι ξένες κυβερνήσεις, πρέπει να αποτελέσει επιπλέον κίνητρο, προκειμένου να συνεχίσουμε με ίδια συνέπεια την τήρηση των πρωτοκόλλων και φυσικά το πρόγραμμα του εμβολιασμού, όπως αναφέρει καταληκτικά ο Χάρης Θεοχάρης.

Δείτε επίσης: Τι αποκαλύπτει το ημερολόγιο της Καρολάιν – “Σκέφτομαι να φύγω, να τον αφήσω”

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ