Θεοδωρικάκος για δολοφονία 19χρονου: «Είναι θέμα τιμής της Αστυνομίας να ολοκληρωθεί η έρευνα»

«Οι πολίτες πρέπει να νιώθουν ότι υπάρχει δικαιοσύνη»

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Tlive» και μιλώντας για τη δολοφονία του 19χρονου, είπε πως είναι θέμα τιμής για την Αστυνομία να ολοκληρώσει την έρευνα.

«Η αστυνομία έχει εργαστεί μεθοδικά. Υπάρχει μία σειρά από πειστήρια. Η υπόθεση εξελίσσεται και θα πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης» είπε αρχικά.

«Οι πολίτες πρέπει να νιώθουν ότι υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτόν τον τόπο»

Μιλώντας για την έρευνα που πραγματοποιεί η Αστυνομία, είπε πως «το χρωστάμε, γιατί οι πολίτες πρέπει να νιώθουν ότι υπάρχει Δικαιοσύνη σε αυτόν τον τόπο» και συνέχισε πως «είναι ανεπίτρεπτο να υπάρξουν ξανά τέτοιες καταστάσεις».

Ο ίδιος εξέφρασε γι’ άλλη μια φορά τα θερμά συλλυπητήριά του στους γονείς του αδικοχαμένου Άλκη, κάνοντας λόγο για μία “ασύλληπτη τραγωδία” καθώς ένα παλικάρι 19 ετών έχασε τη ζωή του «χωρίς κανένα λόγο και καμία αιτία. Με μόνη αφορμή το μίσος κάποιων ανθρώπων -για ποιο λόγο απέναντι σε αυτό το παλικάρι;»

«Είναι θέμα τιμής για την ΕΛ.ΑΣ. να βρει τους ενόχους και να τους οδηγήσει στη Δικαιοσύνη. Ξέρω ότι αυτό δεν απαλύνει τον πόνο των γονιών του, αλλά τουλάχιστον ας ανταποκριθούμε στο κοινό αίσθημα όλων, ας υπάρξει Δικαιοσύνη και ας τιμωρηθούν οι ένοχοι από τη Δικαιοσύνη» υπογράμμισε ο Υπουργός, συμπληρώνοντας ότι «δεν το χωράει ανθρώπινο μυαλό ότι χάθηκε με αυτό τον τρόπο ένα παλικάρι 19 ετών».

Δείτε επίσης: Κοντονής για τον Ποινικό Κώδικα του 2019: «Ακραίο σημείο διαπλοκής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ»

Loading