Θεοδωρικάκος για Έβρο και την στάση του Παπαδημούλη

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA παραχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος μίλησε για τον φράχτη στον Έβρο και για την στάση του παπαδημούλη.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ξεκαθάρισε ότι πρόθεση της Κυβέρνησης είναι να ολοκληρώσει την κατασκευή του Φράχτη στο μήκος και των 140 χιλιομέτρων της μεθορίου, είτε υπάρξει ευρωπαϊκή χρηματοδότηση είτε όχι.

Αναφερόμενος στη στάση του κ. Παπαδημούλη τόνισε: «Αυτή η πράξη στρέφεται ενάντια στα εθνικά συμφέροντα. Και οφείλει ο κ. Τσίπρας να τον αποπέμψει. Οφείλει να εγκαταλείψει την επαμφοτερίζουσα στάση του. Είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Έχει διατελέσει πρωθυπουργός και θα έπρεπε να έχει ξεκάθαρη άποψη.

Να πει ναι ή όχι. Τι θα έκανε; Θα γκρέμιζε το Φράχτη; Ή βάζει τους μισούς να λένε τα μεν και ο ίδιος κρατάει μια στάση που κανένας δεν μπορεί να εμπιστευθεί; Δυστυχώς για άλλη μια φορά η αξιωματική αντιπολίτευση δείχνει να μη έχει αλλάξει καθόλου.

Παραμένουν σε μια γραμμή ότι «στη θάλασσα δεν υπάρχουν σύνορα» και στον Έβρο που υπάρχουν τα σύνορα, «ας τα αφήσουν να γίνουν ξέφραγο αμπέλι». Δεν μπορούμε να το δεχθούμε αυτό. Δεν πρόκειται να σταματήσουμε σε καμία περίπτωση, την κατασκευή αυτού του έργου», είπε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Ερωτηθείς για την υπόθεση των Πακιστανών τρομοκρατών, είπε ότι τα στοιχεία είναι δεμένα και γι’ αυτό οι συλληφθέντες προφυλακίσθηκαν, ενώ τόνισε ότι έχει τεράστια σημασία για την εικόνα της χώρας το γεγονός ότι οι τρομοκράτες συνελήφθησαν πριν προλάβουν να δράσουν.

Δείτε επίσης: Κακοκαιρία ILINA: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, έρχονται βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Loading