«Η κυβέρνησή μας έδωσε λύση στο ζήτημα των Μετεώρων και την νομιμοποίηση αυθαιρέτων οικημάτων» είπε ο κ. Πέτσας
Ρεπορτάζ: Βασίλης Δημόκας
Στον δήμο Παύλου Μελά βρίσκεται αυτήν την ώρα ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιος Πέτσας.
Μαζί με τον Υφυπουργό Μακεδονία Θράκης, κύριο Σταύρο Καλαφάτη θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον δήμαρχο, Δημήτρη Δεμουρτζίδη.
Όπως δήλωσε ο κύριος Πέτσας, «η κυβέρνησή μας έδωσε λύση στο ζήτημα των Μετεώρων και την νομιμοποίηση αυθαιρέτων οικημάτων τα οποία ταλάνιζαν πολίτες και πολιτεία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι μια απόδειξη ότι όταν υπάρχει μέριμνα από την πλευρά της πολιτείας προβλήματα λύνονται προς όφελος του πολίτη».






Δείτε επίσης: Η προσπάθεια Μητσοτάκη να γοητεύσει το «κέντρο» και όσα είπε αλλά δεν εννοούσε πραγματικά…
- ΠΑΟΚ: Έναρξη προετοιμασίας με έντονη δραστηριότητα στην Ολλανδία
- Στα Νέα της Τρίτης: Η διπλή πρόκληση για τους καταθέτες
- Χάρβαρντ: Οι συνέπειες των πολιτικών της κυβέρνησης Τραμπ ενδέχεται να κοστίσουν σχεδόν 1 δισ. δολάρια ετησίως
- Πόσο επικίνδυνες είναι οι φωτιές σε χώρους ανακύκλωσης: Οι κίνδυνοι για την υγεία
- Ζωδιακές Προβλέψεις: Σήμερα τα Do’s και Don’ts για τα ζώδια