Θεσσαλονίκη: Βράβευση της Meditrast παρουσία Κικίλια στην κοπή πίτας της Α’ ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ο υπουργός Τουρισμού και πρώην υπουργός υγείας κ. Κικίλιας μίλησε με θέρμη για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης βρέθηκαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Α’ ΔΗΜ.Τ.Ο Θεσσαλονίκης.

Η σημερινή εκδήλωση αποκτά ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα καθώς παράλληλα πραγματοποιείται τιμητική βράβευση σε φορείς υγείας που προσφέρουν καθημερινά με δράσεις ουσίας. Βραβείο αναγνώρισης προσφοράς παραδόθηκε στην εταιρεία Meditrast I.K.E, για την χορήγηση ιατρικού εξοπλισμού με στόχο την πραγματοποίηση της δράσης «Μάθε περισσότερα για την υγεία σου». Το βραβείο παρέλαβε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση του Α’ Δημοτικού Διαμερίσματος της Νέας Δημοκρατίας (Δ.Ε.Ε.Π. Α’ Θεσσαλονίκης) στα πλαίσια της Δράσης «Μάθε περισσότερα για την υγεία σου» θέλοντας να συμβάλλει στην ενημέρωση και πρόληψη σε θέματα υγείας, απευθυνόμενη σε ευπαθείς ομάδες της πόλης μας αλλά και σε όσους συμπολίτες μας έχουν ανάγκη αδιακρίτως και δίχως περιορισμούς, διοργανώνει τακτικά δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα, με την παροχή δωρεάν προληπτικών ιατρικών εξετάσεων.

Με την ενεργό συμμετοχή του προέδρου της Α’ ΔΗΜΤΟ της ΝΔ Θεσσαλονίκης και μέλους της πολιτικής επιτροπής ΝΔ, Γιώργου Γκαζέπη, οι εθελοντικές δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα για κάθε πολίτη της Θεσσαλονίκης είναι σύνηθες γεγονός.

Ο υπουργός Τουρισμού και πρώην υπουργός υγείας κ. Κικίλιας μίλησε με θέρμη για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, το οποίο ευχαρίστησε για το σθένος του και την αδιάκοπη συμβολή του στην επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας.

Δείτε επίσης: Γ. Γκαζέπης στην Politic: «Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό» – Δωρεάν εξετάσεις για όλους από 5-9/12

Loading