Το τρολάρισμα του Ευκλείδη Τσακαλώτου για την αφίσα του “happy traveler” Χαρδαλιά

Η φωτογραφία που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, προκάλεσε αίσθηση

Ιδιαίτερη… απάντηση στον Νίκο Χαρδαλιά ο οποίος ενόψει της επίσκεψής του στις ΗΠΑ έφτιαξε σχετική αφίσα, δίνει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και συντονιστής οικονομικού κύκλου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ χαρακτηρίζει τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας “happy traveler” και τονίζει ότι αν ο ίδιος έκανε τέτοια γραφιστικά σε κάτι ταξίδι που πήγαινε, τότε θα χρειαζόταν ειδικό συνεργάτη για αυτή τη δουλειά.

propoli

«Θέλω να πω στους happy travelers που μας κυβερνάνε ότι αν εγώ χρησιμοποιούσα τους πόρους του υπουργείου για να κάνω τέτοια γραφιστικά σε κάθε ταξίδι που πήγαινα για να διαπραγματευτώ το χάλι που μας είχανε αφήσει, εκτός από το ότι δεν θα απέφευγα την γελοιότητα, θα χρειαζόμουν έναν συνεργάτη να κάνει μόνο αυτά τα γραφιστικά» τονίζει με νόημα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και προσθέτει:

«Και όχι τίποτα, θα έλεγε και ο κ. Κυρανακης ότι η βενζίνη είναι ακριβή γιατί οι φόροι του πληρώνουν τους συνεργάτες μου…».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο υφυπουργός Άμυνας κάνει στα social media τέτοιου είδους αναρτήσεις, καθώς τον ίδιο τρόπο επέλεξε για να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για το ταξίδι του στη Σεούλ.

Δείτε επίσης: Χαρδαλιάς: «Η Ελλάδα έχει ισχυρές συμμαχίες και είναι πανέτοιμη για κάθε ενδεχόμενο»

Loading