Το βίντεο για το «καλάθι των νονών» των «Ράδιο Αρβύλα» – Η απάντηση Γεωργιάδη

Το σατιρικό βίντεο από τους «Αρβύλες» φαίνεται ότι διασκέδασε τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη

Οι «Ράδιο Αρβύλα» παρουσίασαν στην εκπομπή τους τη Δευτέρα (20/3), ένα εναλλακτικό «καλάθι του νονού» εμπνευσμένο από την ταινία «Ο Νονός». 

Αφορμή για το βίντεο των «Ράδιο Αρβύλα» στάθηκαν οι χθεσινές ανακοινώσεις για το «καλάθι των νονών» που θα εφαρμοστεί από τις 29 Μαρτίου στα παιχνιδάδικα με 12 κατηγορίες προϊόντων προκειμένου να διευκολυνθούν οι νονοί με τα ψώνια για τα βαφτιστήρια τους.

Σ’ αυτό το χιουμοριστικό βίντεο ο αείμνηστος Μάρλον Μπράντο ως Βίτο Κορλεόνε στην ταινία ο «Νονός» εμφανίζεται να λέει ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Άδωνι Γεωργιάδη να… επέμβει προκειμένου να βοηθήσει τους υπόλοιπους νονούς για τα ψώνια τους την περίοδο του Πάσχα.

Δείτε το βίντεο:

«Το χιούμορ πάντα μου άρεσε. Αυτό το βίντεο έχει πλάκα αν και ίσως δεν έχει γίνει αντιληπτό ότι δεν είναι το ”Καλάθι του Νονού, αλλά των Νονών”…εν τούτοις καλοδεχούμενη τέτοιου τύπου κριτικής», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης στο Twitter παραθέτοντας το σχετικό βίντεο των «Ράδιο Αρβύλα».

Δείτε την απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

Δείτε επίσης: Άδ. Γεωργιάδης: «Στην περίπτωση των Τεμπών έχουμε τον ορισμό όχι του ανθρώπινου λάθους, αλλά των ανθρωπίνων λαθών»

Loading