Τρολάρει ο νέος βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς: «Ήρθε η ώρα να καταρρίψω τον μύθο ότι δεν υπάρχει το Κιλκίς» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Το Κιλκίς υπάρχει και είναι πανέμορφο» ανέφερε ο Πέτρος Παππάς.

Με τον δικό του τρόπο αποφάσισε να… τρολάρει ο νέος βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Πέτρος Παππάς ο οποίος μέσω ανάρτησής του στο Tik Tok ανέφερε ότι καλείται να αποδείξει ότι υπάρχει το Κιλκίς, καταρρίπτοντας τον μύθο που λέει το αντίθετο…

Αναλυτικά:

«Σήμερα ήρθε η ώρα να καταρρίψω τον μεγαλύτερο μύθο ότι το Κιλκίς δεν υπάρχει. Το Κιλκίς υπάρχει και είναι πανέμορφο. Έχει φοβερά σημεία να επισκεφθεί κάποιος. Έχει τη Γουμένισσα, έχει τους καταρράκτες του Σκρα, έχει το Παλατιανό, έχει το Παλιό Γυναικόκαστρο.

Λένε ότι οι άνθρωποι οι οποίοι ζούμε στο Κιλκίς ότι είμαστε όλοι ηθοποιοί. Όχι, δεν είμαστε όλοι ηθοποιοί. Κάποιοι από εμάς είμαστε γιατροί, δικηγόροι, πολιτικοί, φορτηγατζήδες, νοσηλεύτριες, νοσηλευτές. Κάνουμε κι άλλα επαγγέλματα εκτός από τους ηθοποιούς.

Το Κιλκίς υπάρχει και νομίζω ότι αξίζει να το επισκεφθείτε».

@drpetrospappas Το Κιλκίς υπάρχει! #κιλκις #kilkis #greece #petrospappas #ekloges #syriza #visitkilkis #goumenissa #skra #vouleutis #fy ♬ πρωτότυπος ήχος – Petros Pappas

Δείτε επίσης: Κιλκίς: O καυγάς με ηλικιωμένο κατέληξε σε ληστεία

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com