(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)

Τσίπρας από Πολίχνη: “Είμαστε σίγουροι ότι θα αναλάβουμε την διακυβέρνηση της χώρας αλλά δεν ξέρουμε τι θα παραλάβουμε” (vid & pics)

Πλήθος κόσμου στο πλευρό του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην περιοδεία του στην Πολίχνη

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κετικίδης

propoli

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε σήμερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική συμμαχία κ. Αλέξης Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας έκανε μία περιοδεία στα μαγαζιά της Πολίχνης έτσι ώστε να αφουγκραστεί τον παλμό εργαζομένων με έναν ιδιοκτήτη καταστήματος να στέκεται στη ρήτρα αναπροσαρμογής λέγοντας πως αυτή ευθύνεται για την αύξηση του λογαριασμού.

Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα παραλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας λέγοντας πως ” δεν ξέρουμε τι θα παραλάβουμε αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα παραλάβουμε”. Δεσμεύτηκε για άλλη μια φορά να καταργήσει τα κλεφτόδεντρα ενώ ανέφερε ότι επί διακυβέρνησής του έμειναν 37 δισεκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του κράτους.

Ο Πέτρος Παππάς μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Α’ Θεσσαλονίκης μίλησε στην κάμερα της politic και σχολιάζοντας τη θερμή υποδοχή στον Αλέξη Τσίπρα για άλλη μια φορά στη Θεσσαλονίκη, είπε πως πλέον το μήνυμα προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι πανελλήνιο και η αγανάκτηση του κόσμου είναι μεγάλη.

Το παρών έδωσαν η πρώην Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Ελευθερία Χατζηγεωργίου, οι βουλευτές Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου, Γιάννης Αμανατίδης, Χρήστος Γιαννούλης, Κωνσταντίνος Ζουράρις, Σωκράτης Φάμελλος και Δώρα Αυγέρη ενώ παρούσα είναι η βουλευτής Πέλλας κ. Θεοδώρα Τζάκρη και η βουλευτής Χαλκιδικής Κυριακή Μάλαμα. Επίσης στο πλευρό του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης βρέθηκαν οι πρώην βουλευτές Τριαντάφυλλος Μηταφίδης και Δημήτρης Μάρδας.

Θεσσαλονίκη: Με θερμούς εναγκαλισμούς έγινε δεκτός ο Τσίπρας στην Πολίχνη

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Με θερμούς εναγκαλισμούς έγινε δεκτός ο Τσίπρας στην Πολίχνη (vid & pics)

Loading